ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Μια μεγάλη μερίδα των επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών χρησιμοποιούν πλέον για την κάλυψη των ειδικών απαιτήσεων και αναγκών τους εταιρικά αυτοκινήτα, μέσω ειδικών προγράμματων αγοράς αυτοκινήτου ή εκμίσθωσης.

Η Karenta εστιάζει στις ιδιαίτερες ανάγκες διαχείρισης εταιρικού στόλου και μέσα από μια ευρεία γκάμα μοντέλων Audi, Volkswagen, ŠKODA, Volkswagen Επαγγελματικά και υπηρεσιών φροντίζει για τη μέγιστη εξυπηρέτησή σας όποιο και αν είναι το μέγεθος της επιχείρησής σας.

Με βασικό μας μέλημα τη συνεχή υποστήριξη των εταιρικών πελατών, επενδύουμε καθημερινά στο επίπεδο των υπηρεσιών σε προγράμματα απόκτησης στόλου & ολοκληρωμένα προγράμματα συντήρησης αυτοκινήτου, όπως χρηματοδότηση, ασφάλιση, service, επέκταση εγγύησης (Total Cost Of Ownership).

Παρέχοντας πρωτοποριακά και ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα, μέσω της Volkswagen Bank, δίνουμε αναβαθμισμένες και ολοκληρωμένες λύσεις απόκτησης εταιρικού στόλου και πακέτο after sales υπηρεσιών.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες εταιρείες Μακροχρόνιας Μίσθωσης προκειμένου οι πελάτες μας να απολαμβάνουν εξατομικευμένες υπηρεσίες και Προγράμματα Leasing.

Επιδιώκουμε η δημιουργία ή ανανέωση του στόλου σας να είναι μια εύκολη και ωφέλιμη για εσάς διαδικασία. Σε αυτό το πλαίσιο δίνουμε τη δυνατότητα της ανταλλαγής του παλαιού αυτοκινήτου σας (ανεξαρτήτως μάρκας) με νέο ή άλλο μεταχειρισμένο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να σας προτείνουμε την αποδοτικότερη και οικονομικότερη λύση για τη δημιουργία ή ανανέωση του στόλου σας και να κάνετε ένα test drive στο αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει.

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Κώστας Μαργιώτης

Τηλέφωνο: 210 9981865

E-mail: Fleetsales@karenta.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας για τη δημιουργία ή/και ανανέωση του στόλου σας