ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Μια πορεία επιτυχίας και προσφοράς

 

Η Karenta α.ε. με 45 χρόνια παρουσίας στον κλάδο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα είναι Εξουσιοδοτημένος Έμπορος και Συνεργάτης Service Volkswagen, Audi, Skoda και Volkswagen Επαγγελματικά Αυτοκίνητα. Με σεβασμό και προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, με 300 εξειδικευμένους υπαλλήλους, με πιστοποιημένες μονάδες πώλησης και service κατά το Διεθνές Πρότυπο Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008 και σύμφωνα με το σύστημα συνδετικής πιστοποίησης του Volkswagen Group, στην Karenta Α.Ε. συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και να εξασφαλίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

 

Οι Εγκαταστάσεις μας

Σε κομβικά και εύκολα προσβάσιμα σημεία είναι όλες σύγχρονες, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και κυρίως με άριστα εκπαιδευμένο και ενημερωμένο προσωπικό, ικανό να σας προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση τόσο κατά την αγορά του αυτοκινήτου σας αλλά και σε ό,τι ανάγκες έχετε σε after sales υπηρεσίες και προϊόντα.

 

Οι Υπηρεσίες μας

Καλύπτουν όλο το φάσμα αναγκών του πελάτη και αφορούν σε προνομιακή χρηματοδότηση για το νέο σας αυτοκίνητο, σε εγγυημένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευών συνεργείου και φανοποιείου, σε ειδικά προγράμματα επέκτασης εγγύησης νέων και παλαιότερων αυτοκινήτων, σε εταιρικές πωλήσεις με εξειδικευμένο προσωπικό, σε ολοκληρωμένη οδική βοήθεια, σε προσεκτική επιλογή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και άλλα πολλά. Σας περιμένουμε να μιλήσουμε για τις δικές σας ανάγκες.

 

Η Φιλοσοφία μας

Όραμά μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας άριστες υπηρεσίες, καθολικά υψηλού επιπέδου, σε κάθε σημείο της αλυσίδας προσφοράς τους.

Οδηγός μας πάντα η δική σας αξιολόγηση, έτσι ώστε η Karenta Α.Ε. να είναι η πρώτη επιλογή των αγοραστών και των ιδιοκτητών αυτοκινήτων Volkswagen, Audi και Volkswagen Επαγγελματικών Οχημάτων.

 

Η Στρατηγική μας

bullet-green  Επένδυση στη συνεχή βελτίωση και αδιάκοπη αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών μας, τόσο πριν όσο και μετά την πώληση

bullet-green  Πιστή εφαρμογή των αυστηρών προδιαγραφών και απαιτήσεων της Συνδετικής Πιστοποίησης του Ομίλου VW Group

bullet-green  Ανάπτυξη μέσα από συνεχείς επενδύσεις και καινοτομίες σε εγκαταστάσεις, εξοπλισμό, οργάνωση και εκπαίδευση των ανθρώπων μας.

 

Οι Αρχές μας

bullet-green  O σεβασμός στον πελάτη, τους νόμους, το περιβάλλον

bullet-green  H συνεχής ανάπτυξη και υποστήριξη των προϊόντων και υπηρεσιών μας

bullet-green  H εξασφάλιση θετικού εργασιακού περιβάλλοντος στο προσωπικό μας