Νέο up! GTI

ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Το νέο up! GTI – δόξα στο παρελθόν

Ένα σπορ αυτοκίνητο με αυθεντικό GTI χαρακτήρα. Είναι ένα μικρό GTI που παρέχει την δυνατότητα στους νέους ηλικιακά οδηγούς να εκπληρώσουν ένα όνειρο και στους λίγο μεγαλύτερους να αναπολήσουν όμορφες αναμνήσεις: 42 χρόνια μετά το ντεμπούτο του πρώτου Golf GTI το 1976, το νέο up! GTI είναι εδώ!

Το νέο up! GTI δίνει φόρο τιμής στο αρχέτυπο GTI με τις κόμπακτ διαστάσεις του, το χαμηλό απόβαρο και έναν αποδοτικό κινητήρα 115 PS με μέγιστη ροπή 200Nm. Παράλληλα, διαθέτει αυξημένο κάθετο αεροδυναμικό φορτίο στον πίσω άξονα, σπορ στήσιμο και με τα κλασικά χαρακτηριστικά ενός GTI (συμπεριλαμβανομένων των κόκκινων λωρίδων στη μάσκα, τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων και τις καρό επενδύσεις “clark” σκωτσέζικου τύπου των καθισμάτων). Με τελική στα 196 χλμ./ώρα το νέο up! GTI θέτει νέα δεδομένα στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων.

Ένα τυπικό GTI χαρακτηριστικό είναι το ιδανικό στήσιμό του, που προσδίδει μία ευελιξία τύπου go-kart και ταυτόχρονα υψηλά επίπεδα άνεσης. Η έκδοση GTI είναι η πρώτη στο up! που λανσάρεται με φίλτρο κατακράτησης μικροσωματιδίων για βενζινοκινητήρα. Χάρη στο εξελιγμένο καταλυτικό μετατροπέα το up! GTI πληροί τις νέες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές Euro AG.

 • VOLKSWAGEN up! GTI
  VOLKSWAGEN up! GTI
 • VOLKSWAGEN up! GTI
  VOLKSWAGEN up! GTI
 • VOLKSWAGEN up! GTI
  VOLKSWAGEN up! GTI
 • VOLKSWAGEN up! GTI
  VOLKSWAGEN up! GTI
 • VOLKSWAGEN up! GTI
  VOLKSWAGEN up! GTI
GTI Σχεδίαση

Μπροστά ξεχωρίζει μία κόκκινη ρίγα που διατρέχει τη μάσκα. Λίγο πάνω δεσπόζει το λογότυπο GTI. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που αποτελεί κοινό γνώρισμα των σύγχρονων GTI είναι η τυπική κυψελοειδούς σχήματος γρίλια στη μάσκα σε ματ μαύρο. Στο πλάι το up! κοσμείται από διπλές λωρίδες που διατρέχουν το προφίλ του.

GTI και πίσω. 

Οι πόρτες των πορτμπαγκάζ σε όλα τα up! είναι σε μαύρο. Αυτή η λεπτομέρεια αυτόματα ακολουθεί το χρώμα του πρώτου Golf GTI. Η μαύρη πόρτα του πορτμπαγκάζ συνδυάζεται με σκούρα πλαϊνά κρύσταλλα, ενώ στο πάνω μέρος της υπάρχει ένα επανασχεδιασμένο σπόιλερ. Αυτό το μαύρο σπόιλερ είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις up! για να διασφαλίζει αυξημένο κάθετο αεροδυναμικό φορτίο στον πίσω άξονα και να βελτιστοποιεί την ευστάθεια στις υψηλές ταχύτητες.

GTI Εσωτερικό.

Το πρώτο GTI ξεχώριζε από το κλασικό υφασμάτινο σκωτσέζικο μοτίβο με τις λευκές και κόκκινες λωρίδες να εναλλάσσονται σε ένα μαύρο φόντο. Η ίδια εικόνα έχει αποτυπωθεί και στις κεντρικές περιοχές των επενδύσεων στα καθίσματα του νέου up! GTI όπως στο Polo GTI και στο Golf GTI. Τα εξωτερικά μέρη των καθισμάτων είναι μαύρα. Τα λογότυπα GTI κοσμούν και το εσωτερικό, όπως στις λαβές των θυρών, ένα ειδικό λογότυπο βρίσκεται στον επιλογέα ταχυτήτων, όπως και στο πολύλειτουργικό τιμόνι με την κόκκινη ραφή και το μεγάλο λογότυπο στην κάθετη ακτίνα. Η λαβή του χειρόφρενου είναι επίσης επενδυμένη με δέρμα. Ένα ακόμη ξεχωριστό στοιχείο που χαρακτηρίζει κάθε GTI είναι η οροφή σε σπορ μαύρο χρώμα.

Βασικά Χαρακτηριστικά up! GTI
 • Το up! GTI εισάγει τη φιλοσοφία και τα διακριτικά GTI στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων: με 115 PS, 200 Nm ροπής, τελική στα 196 χλμ./ώρα, 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 8,8”!
 • Το up! GTI φέρνει στη σημερινή εποχή τόσο τις διαστάσεις όσο και τις επιδόσεις του πρώτου Golf GTI του 1976. Τα προσφέρει όμως με τη σύγχρονη TSI τεχνολογία και έξυπνη συνδεσιμότητα.
 • Μέσω smartphone το up! GTI είναι πάντα online για ακρόαση μουσικής ή οδηγίες πλοήγησης.
 • Το up! GTI είναι το πρώτο μοντέλο της Volkswagen με στοιχεία κατανάλωσης σύμφωνα με το νέο κύκλο μετρήσεων WLTP.
 • Πιο «πράσινο»: το up! GTI εξοπλίζεται με φίλτρο κατακράτησης μικροσωματιδίων και πληροί τις νέες Euro 6 AG προδιαγραφές εκπομπής ρύπων.
 • Ταυτότητα GTI: διπλές ρίγες στο πλάι παραπέμπουν στο αρχέτυπο GTI, κόκκινες λωρίδες, τροχοί ελαφρού κράματος GTI και σκωτσέζικη καρό “clark” επένδυση.
 • Τέσσερα χρώματα: το up! GTI προσφέρεται με τις “pure white”, “red”, “dark silver metallic” και “black pearl” βαφές.
 • Αποκλειστικές λεπτομέρειες: το up! GTI διατίθεται με σύστημα πολυμέσων, σύστημακλιματισμού και ατμοσφαιρικό φωτισμό καμπίνας.
 • Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά:  ηχοσύστημα Composition Phone, έξι ηχεία, σύστημα αυτόματου κλιματισμού, θερμαινόμενα καθίσματα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, προβολείς ομίχλης με στατικό φωτισμό στροφής και σπορ ρύθμιση πλαισίου.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Facebooktwitterlinkedin

» ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ » Νέο up! GTI
On January 30, 2018

« »