4 χρόνια εγγύηση επισκευών Volkswagen, AUDI, ŠKODA

Audi Προσφορές Service, Skoda προσφορές Service, VW Επαγγελματικά Service, VW Προσφορές Service, ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Πες το “ναι” στο νέο πρόγραμμα της Karenta!

Αποκλειστικά στα συνεργεία της Karenta, με το νέο πρόγραμμα εγγύησης επισκευών εξασφαλίζεις 4 ανέμελα χρόνια με το αγαπημένο σου αυτοκίνητο. Πες το “ναι”!

4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ
σε εργασία και ανταλλακτικά, αποκλειστικά στα συνεργεία της Karenta.
VOLKSWAGEN | AUDI | ŠKODA

Η προσφορά ισχύει έως τις 30/04/20.

ΚΑΛΥΠΤΕΙ


Εργατικά & Ανταλλακτικά σε:

- Επισκευές Συνεργείου
- Επισκευές Φανοβαφείου

ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ


Αναλώσιμα
που χρησιμοποιούνται κατά την περιοδική συντήρηση λόγω της φυσιολογικής φθοράς τους.
(πχ λιπαντικά, φίλτρα, τακάκια κλπ)

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ
(4 ΧΡΟΝΙΑ ή 100.000 ΧΛΜ)

Προϋπόθεση για οποιαδήποτε από τις παροχές της παρούσας εγγύησης είναι η πραγματοποίηση όλων των περιοδικών συντηρήσεων σύμφωνα με τις οδηγίες του εργοστασίου κατασκευής στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της εταιρείας Karenta α.ε. για όλη τη διάρκεια της ισχύος της και η επίδειξη του παραστατικού επισκευής που πραγματοποιήθηκε σε συνεργείο της Karenta α.ε. από 11/02/2020-30/4/2020.

 1. Όλα τα αιτήματα που αφορούν ελαττώματα στα πλαίσια της εγγύησης θα πιστοποιούνται και θα επισκευάζονται στα επίσημα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Karenta α.ε.
 2. Η εγγύηση καλύπτει το σύνολο των ανταλλακτικών και των εργατικών που απαιτούνται σύμφωνα με το εκδοθέν παραστατικό που τα υποδεικνύει, δεν αφορά σε εργασίες τρίτων και δεν αφορά σε εργασίες και ανταλλακτικά που εκτελέστηκαν στα πλαίσια της εργοστασιακής εγγύησης ή και χωρίς χρέωση για οποιοδήποτε λόγο.
 3. Τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιούνται σε κάθε περίπτωση θα είναι γνήσια και καινούργια ή ανταλλαγής. Αν κατά τη χρονική στιγμή της απαίτησης δεν διατίθενται ανταλλακτικά από τον κατασκευαστή η Karenta α.ε. ουδεμία ευθύνη θα φέρει και συμφωνείται το αίτημα να διευθετηθεί με καλή πίστη από τις αμφότερες πλευρές.
 4. Εξαιρείται η αντικατάσταση, επιδιόρθωση ή ρύθμιση μερών και εξαρτημάτων ως αποτέλεσμα της φθοράς τους από την κανονική χρήση του οχήματος. (πχ. Λιπαντικά, φίλτρα, τακάκια, σετ συμπλέκτη, κ.α. )
 5. Ξένες προσθήκες, ενσωματώσεις και επεκτάσεις καθώς και βλάβες στο/-α καλυπτόμενα ανταλλακτικά που προκλήθηκαν από αυτές, δεν καλύπτονται από την παρούσα εγγύηση.
 6. Αξιώσεις εγγύησης δεν γίνονται αποδεκτές για τις παρακάτω περιπτώσεις:
  1. Tο αυτοκίνητο έχει υποβληθεί σε ακατάλληλη επισκευή, συντήρηση και φροντίδα από τον ίδιο το λήπτη της εγγύησης ή από έναν τρίτο.
  2. Δεν τηρήθηκαν οι προδιαγραφές για τη λειτουργία, το χειρισμό και τη φροντίδα του οχήματος (π.χ. βιβλίο οδηγιών).
  3. Το όχημα έχει υποστεί ζημιά από την επίδραση ενός τρίτου η από εξωτερικές επιδράσεις (π.χ. ατύχημα, χαλάζι, πλημμύρα).
  4. Έχουν προσαρτηθεί ή τοποθετηθεί στο όχημα ανταλλακτικά, η χρήση των οποίων δεν εγκρίνεται από το εργοστάσιο κατασκευής ή το όχημα έχει τροποποιηθεί με έναν τρόπο ο οποίος δεν εγκρίνεται από το εργοστάσιο κατασκευής (π.χ. Tuning (βελτίωση)).
  5. Όταν το καλυπτόμενο εξάρτημα χρήζει αντικαταστασης ως συνέπεια βλάβης άλλου εξαρτήματος.
  6. Το όχημα υπέστη μη ενδεδειγμένο χειρισμό ή καταπονήθηκε υπερβολικά, π.χ. σε αγώνες αυτοκινήτου ή τοποθετώντας υπερβολικό βάρος φορτίου.
  7. Μηχανικές βλάβες που προκλήθηκαν επειδή συνεχίστηκε η οδήγηση ενώ η προειδοποιητική λυχνία υπεδείκνυε βλάβη στο όχημα.
  8. Βλάβη που προκαλείται από τη μη λήψη ευλόγων προφυλάξεων για την πρόληψη περαιτέρω ζημιάς όταν υπάρχει εμφανές πρόβλημα (π.χ. έλλειψη βενζίνης, υπερθέρμανσης κ.λ.π.)
  9. Ελάττωμα ή ζημιά που προκαλείται ως αποτέλεσμα ατυχήματος ή άλλη εξωτερική αιτία.
  10. Οποιαδήποτε ρύθμιση – συντήρηση βελτίωση των καλυπτομένων μερών.

Επιλέξτε μάρκα και κλείστε online ραντεβού για service ή επισκευή!

Συντήρηση και Επισκευές

 

Οι εξειδικευμένες ομάδες τεχνικών του δικτύου Karenta είναι άρτια εκπαιδευμένες και εγγυώνται την ποιότητα της συντήρησης και επισκευής του αυτοκινήτου σας, σύμφωνα με τις εργοστασιακές προδιαγραφές.

Φανοποιεία

 

Η Karenta διαθέτει υπερσύγχρονα φανοποιεία τα οποία διακρίνονται τόσο για την τεχνογνωσία των τεχνικών τους όσο και για τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό τους.

 

Με τη νέα προσφορά After Sales της Karenta θα πεις το…

"ΝΑΙ" στην εξοικονόμηση χρόνου

Με το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της Karenta, τέρμα στις διπλές επισκέψεις για την ίδια εργασία!

"ΝΑΙ" στην εξοικονόμηση χρημάτων

Βάλε τέλος στις έξτρα χρεώσεις για μια επισκευή! Τώρα η εγγύηση της Karenta σε καλύπτει για 4 χρόνια.

"ΝΑΙ" στην αίσθηση ξεγνοιασιάς

Απόλαυσε την ουσία της εγγύησης με την κάλυψη στα γνήσια ανταλλακτικά και τη μοναδική ποιότητα υπηρεσιών.

Facebooktwitterlinkedin

» Audi Προσφορές Service, Skoda προσφορές Service, VW Επαγγελματικά Service, VW Προσφορές Service, ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ » 4 χρόνια εγγύηση επισκευών Volkswagen,...
On February 4, 2020

« »