ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Γνήσια ανταλλακτικά = Οδηγική ασφάλεια

Η ασφάλεια αποτελεί πρωταρχικό μέλημα των κατασκευστών Γνήσιων Ανταλλακτικών του Ομίλου Volkswagen  και οφείλει να είναι χωρίς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις.

Τα Γνήσια Ανταλλακτικά  φροντίζουν για την ασφάλειά σας ώστε να παραμένετε ήσυχοι στο δρόμο και να απολαμβάνετε την εμπειρία της οδήγησης.

Πληρούν όλες τις προδιαγραφές εργοστασιακής ποιότητας και λειτουργικής ασφάλειας, αυστηρά, σύμφωνα με τα πρότυπα του κατασκευαστή.

Κάθε ένα γνήσιο ανταλλακτικό εκπληρώνει τον σκοπό του με ακρίβεια και αξιοπιστία

Τα Γνήσια Ανταλλακτικά του Ομίλου Volkswagen  αναπτύσσονται παράλληλα με το σχεδιασμό του δικού σας αυτοκινήτου. Αποτέλεσμα; Τα γνήσια ανταλλακτικά ανανεώνουν και εξελίσσουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά λειτουργίας του αυτοκινήτου σας.

Οποιαδήποτε βελτίωση στην γραμμή παραγωγής των κατασκευαστών, προσαρμόζεται κατάλληλα και στα Γνήσια Ανταλλακτικά . Σε όλο το εύρος, η ποιότητα και η λειτουργικότητά τους ικανοποιούν τις υψηλότερες απαιτήσεις.

Χαμηλές τιμές – υψηλή απόδοση

Τα γνήσια προϊόντα  είναι η απόλυτη ισορροπία μεταξύ τιμής και ποιότητας. Με ελεγμένη λειτουργική ασφάλεια και εγγυημένη εργοστασιακή ποιότητα – όπως σε ένα καινούργιο αυτοκίνητο.

Η άριστη ακρίβεια συναρμολόγησής τους βοηθάει στην ελαχιστοποίηση του απαιτούμενου χρόνου στο συνεργείο, μειώνοντας το κόστος επισκευής και συντήρησής του.

Χρησιμοποιώντας Γνήσια Ανταλλακτικά διασφαλίζετε την υψηλή λειτουργική ποιότητα του αυτοκινήτου σας και εμποδίζετε την εμφάνιση τεχνικών θεμάτων λειτουργίας του που θα σας έστελναν νωρίτερα στον προγραμματισμό της επόμενης συντήρησής του.

Πλεονεκτήματα Γνήσιων Ανταλλακτικών Ομίλου Volkswagen

bullet-green  Σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές

bullet-green  Κορυφαία ποιότητα

bullet-green  Ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς

bullet-green  Άψογη εφαρμογή

bullet-green  Εγγύηση 2 χρόνων

bullet-green  Πλήρης γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα μοντέλα Volkswagen, Audi, Skoda

bullet-green  Άμεση παράδοση

bullet-green  Εξαιρετική σχέση ποιότητας-απόδοσης-ασφάλειας-τιμής

bullet-green  Διασφάλιση της αξίας του αυτοκινήτου σας

Ρωτήστε μας για το ανταλλακτικό που σας ενδιαφέρει

Προτιμώμενο Κατάστημα Εξυπηρέτησης:*