ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ

Η επισκευή του αυτοκινήτου σας είναι σημαντικό να γίνει σωστά και αξιόπιστα. Η Karenta διαθέτει υπερσύγχρονα φανοποιεία τα οποία διακρίνονται τόσο για την τεχνογνωσία των τεχνικών τους όσο και για τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό τους.

Οι εξειδικευμένες ομάδες τεχνικών του δικτύου Karenta είναι άρτια εκπαιδευμένες και εγγυώνται την ποιότητα της επισκευής του αυτοκινήτου σας, σύμφωνα με τις εργοστασιακές προδιαγραφές. Βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας και σας ενημερώνουν αναλυτικά και αξιόπιστα για τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας.

Αυτοκίνητο Εξυπηρέτησης

Η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας είναι πρωταρχικός στόχος της Karenta. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και επιδιώκουμε η επισκευή του αυτοκινήτου να είναι μια εύκολη για εσάς διαδικασία. Φροντίζουμε για την έγκαιρη διάθεση αυτοκινήτου αντικατάστασης* για την περίοδο που το όχημά σας επισκευάζεται στα σύγχρονα φανοβαφεία μας.

Η παροχή διαμορφώνεται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα καθώς και το στάδιο επισκευής του οχήματος.

*Η υπηρεσία έγκειται σε περιορισμούς.

Συνεργασία με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες

Για εργασίες που αποζημιώνονται από επιλεγμένες ασφαλιστικές εταιρίες, η Karenta αναλαμβάνει την αποζημίωση της επισκευής του οχήματός σας. Σας απαλλάσσουμε από δύσκολες και χρονοβόρες διαδικασίες και το βασικότερο... δεν χρειάζεται να εκταμιεύσετε χρήματα για την επισκευή του αυτοκινήτου σας. Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

Πληρωμή έως 12 άτοκες δόσεις

Τώρα έχετε τη δυνατότητα σε όλα τα σημεία εξυπηρέτησης Συνεργείων, Φανοποιείων και Ανταλλακτικών Karenta να πραγματοποιήσετε συναλλαγές εξοφλώντας σε 12 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

2 χρόνια εγγύηση ανταλλακτικών και εργασιών

Η Karenta παρέχει υψηλές υπηρεσίες στην επισκευή του αυτοκινήτου. Η προσήλωσή μας στην ποιότητα μας επιτρέπει να δίνουμε 2 χρόνια εγγύηση των ανταλλακτικών και εργασιών που προσφέρουμε στα σημεία εξυπηρέτησής μας, σύμφωνα με τους όρους του κατασκευαστή.

Παραλαβή και Παράδοση

Σε περίπτωση που ο χρόνος σας είναι περιορισμένος και το πρόγραμμά σας γεμάτο υποχρεώσεις η Karenta σας δίνει τη λύση. Η υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης είναι μια επιπλέον παροχή, η οποία προσφέρεται ενεργά και εκτελείται εφόσον το επιθυμείτε. Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

bullet-green  Παραλαβή & Παράδοση του αυτοκινήτου σας

bullet-green  Μόνο παραλαβή ή μόνο παράδοση του αυτοκινήτου σας

bullet-green  Παραλαβή & Παράδοση του αυτοκινήτου σας σε συνδυασμό με την παροχή αυτοκίνητου εξυπηρέτησης

Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για την υπηρεσία αυτή, επιλέξτε την όταν θα κλείσετε ραντεβού για service και ξενοιάστε από το άγχος της διαδικασίας.

*Απαραίτητη προϋπόθεση για την υπηρεσία αυτή είναι να καλύπτεται το αυτοκίνητό σας με μεικτή ασφάλεια.

Προνομιακό πακέτο παθητικής ασφάλειας

Η περίπτωση ατυχήματος μπορεί να επιφέρει το άνοιγμα του αερόσακου και τη γενικότερη ενεργοποίηση του συστήματος παθητικής ασφάλειας όπως ζώνες ασφαλείας κτλ. Τις περισσότερες φορές, το κόστος της επαναφοράς του συστήματος παθητικής ασφάλειας συνδυαστικά με την ανάγκη επιδιόρθωσης άλλων τμημάτων του αυτοκινήτου που ενδέχεται να επηρεάστηκαν από το ατύχημα, είναι πολύ υψηλό και δυσβάσταχτο για τον οδηγό.  Η Karenta, επιδιώκοντας να είναι στο πλευρό του πελάτη, δημιούργησε το καινοτόμο πακέτο παθητικής ασφάλειας με όφελος έως 3.000€ σε περίπτωση ενεργοποίησής του και ανάγκη επιδιόρθωσης του αυτοκινήτου σας, μόνο με 42€ το χρόνο.

Κλείστε Ραντεβού στο Φανοποιείο

Προτιμώμενο Κατάστημα Εξυπηρέτησης:*

* Ημέρες Εξυπηρέτησης: Δευτέρα - Παρασκευή