Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Volkswagen, Audi, Škoda

Οι τιμές και η υψηλή απόδοση των γνήσιων ανταλλακτικών!

Τα γνήσια ανταλλακτικά των Volkswagen, Audi και Škoda έχουν τη σωστή ισορροπία μεταξύ ποιότητας και τιμής.

  • Με την εργοστασιακή ποιότητα και την ελεγμένη λειτουργική ασφάλειά τους, αποφεύγονται οι ξαφνικές βλάβες και οι απρόοπτες επισκέψεις στα συνεργεία, μαζί με... το κόστος που τις συνοδευει.
  • Η άριστη ακρίβεια συναρμολόγησής τους βοηθάει στην ελαχιστοποίηση του απαιτούμενου χρόνου στο συνεργείο, μειώνοντας το κόστος επισκευής και συντήρησής του αυτοκινήτου σας.
  • Επιπλέον, με τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών, η τεχνική κατάσταση του αυτοκινήτου σας παραμένει καλή, με όφελος την υψηλή αξία μεταπώλησης που έτσι και αλλιώς έχουν τα Volkswagen, Audi και Škoda.
Karenta-gnisia-antallaktika-sxesi-poiotitas-timis-600x400

Γνήσια Ανταλλακτικά στην Karenta

Γνήσια ανταλλακτικά, για μεγαλύτερη οδηγική ασφάλεια!

Τα γνήσια ανταλλακτικά Volkswagen, Audi και Škoda που διαθέτει στους πελάτες της η KARENTA, είναι κατασκευασμένα, ειδικά για το κάθε μοντέλο αυτοκινήτου, με τα πιο αυστηρά ποιοτικά πρότυπα του κατασκευαστή και διασφαλίζουν τόσο τη δική σας ασφάλεια, όσο και των συνεπιβατών σας.

Τα γνήσια ανταλλακτικά του κατασκευαστή του αυτοκινήτου σας έχουν περάσει µε απόλυτη επιτυχία από τους πιο αυστηρούς ελέγχους και η ποιοτική τους ανωτερότητα έχει αποδειχτεί από συγκριτικά τεστ που έχουν γίνει από ανεξάρτητους φορείς.

Τα γνήσια ανταλλακτικά του συστήματος φρένων, των αναρτήσεων, οι μπαταρίες, ακόμη και οι υαλοκαθαριστήρες κατασκευάζονται με στόχο τη µέγιστη ασφάλεια του οδηγού και των συνεπιβατών.

Karenta-gnisia-antallaktika-asfaleia-600x400-b

Γνήσια ανταλλακτικά για διατηρήσετε την ποιότητα του αυτοκινήτου σας

Τα γνήσια ανταλλακτικά των Volkswagen, Audi και Škoda, αναπτύσσονται παράλληλα με τον σχεδιασμό του δικού σας αυτοκινήτου. Έτσι, διατηρούν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της λειτουργίας του αυτοκινήτου σας μέσα στα χρόνια χρήσης του. Ακόμη, προσαρμόζονται κατάλληλα σε οποιαδήποτε βελτίωση ενός μοντέλου στην γραμμή παραγωγής του, έτσι ώστε η ποιότητα και η λειτουργικότητά τους να ικανοποιούν τις υψηλότερες απαιτήσεις.

Karenta-gnisia-antallaktika-poiotita-600x400

2 χρόνια εγγύηση στα γνήσια ανταλλακτικά Volkswagen, Audi και Škoda!

Στην KARENTA χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια ανταλλακτικά για εργασίες συντήρησης ή επισκευής των Volkswagen, Audi και Škoda. Η χρήση τους συνοδεύεται από εγγύηση 2 ετών καλής λειτουργίας.

Εξαιρούνται τα αναλώσιμα ανταλλακτικά, όπως λάδια και φίλτρα, που αντικαθίστανται έτσι και αλλιώς στα βασικά ετήσια πρόγραμμα service.

Karenta-gnisia-antallaktika-egguisi-600x400