Ανταλλακτικά Škoda

Στην KARENTA χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια ανταλλακτικά για τις εργασίες συντήρησης ή επισκευής του Škoda σας.

Γνήσια ανταλλακτικά Škoda

Στην KARENTA γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα ότι η σωστή συντήρηση των αυτοκινήτων Škoda περνάει μέσα από τη χρήση των γνήσιων ανταλλακτικών του κατασκευαστή. Τα γνήσια ανταλλακτικά είναι αναπόσπαστο μέρος των προγραμμάτων Škoda Clever Packs, κατάλληλα ειδικά για κάθε μοντέλο και με εξαιρετική σχέση αξίας - τιμής.

Gnisia-antallaktika-Skoda-600x400-b

Στην KARENTA δίνουμε 2 χρόνια εγγύηση στα γνήσια ανταλλακτικά Škoda!

Στην KARENTA χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια ανταλλακτικά για τις εργασίες συντήρησης ή επισκευής των Škoda. Η χρήση των γνήσιων ανταλλακτικών συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών.

Εξαιρούνται τα αναλώσιμα ανταλλακτικά, όπως λάδια και φίλτρα, που αντικαθίστανται έτσι και αλλιώς στα βασικά ετήσια προγράμματα service.

Skoda-antallaktika-egguisi-600x400

Γνήσια ανταλλακτικά στα προγράμματα Škoda Clever Packs, στην KARENTA!

Με τα Škoda Clever Packs, η KARENTA προσφέρει μία σειρά επιλογών συντήρησης με πολλές επιπλέον παροχές και εγγυήσεις για τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας, όπως ακριβώς ταιριάζει στην ποιοτική κατασκευή ενός Škoda.

Antallaktika-Skoda-clever-packs-600x400

Το κόστος των γνήσιων ανταλλακτικών Škoda

Τα γνήσια ανταλλακτικά φρένων Škoda προσφέρουν ασφάλεια και επιδόσεις, καθώς η άψογη λειτουργία τους εξασφαλίζει τη µικρότερη δυνατή απόσταση φρεναρίσματος.

Προσφέρονται σε συμφέρουσες τιμές, ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου σας, με τα προγράμματα Škoda Clever Packs.

Gnisia-antallaktika-Skoda-sxesi-poiotitas-timis-600x400

Gnisia-antallaktika-Skoda-mpataries-600x400

Μπαταρίες Škoda με εγγύηση 3 ετών

Η μπαταρία είναι ένα απαραίτητο εξάρτημα που πρέπει να λειτουργεί τέλεια σε όλες τις καιρικές συνθήκες και ανεξάρτητα από την εξωτερική θερμοκρασία, για να καλύψει πολλές απαιτήσεις στο ηλεκτρικό σύστημα του Škoda σας.

Όταν οι μηχανικοί της KARENTA σάς ενημερώσουν ότι πλησιάζει το τέλος της ζωής της, οι γνήσιες μπαταρίες έχουν πολλά και σημαντικά πλεονεκτήματα:

  • Ψυχρή εκκίνηση στους -250 C
  • Yψηλή διάρκεια ζωής
  • Καμία ανάγκη συντήρησης
  • Ενσωματωμένο δείκτη φθοράς
  • Εγγύηση έως 3 χρόνια