SERVICE

Οι εγκαταστάσεις μας λειτουργούν σε κομβικά και εύκολα προσβάσιμα σημεία είναι όλες σύγχρονες, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και κυρίως με άριστα εκπαιδευμένο και ενημερωμένο προσωπικό, ικανό να σας προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση και γραπτή εγγύηση εργασιών και ανταλλακτικών.

Αυτοκίνητο Εξυπηρέτησης

Η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας είναι πρωταρχικός στόχος της Karenta. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και επιδιώκουμε η συντήρηση του αυτοκινήτου να είναι μια εύκολη για εσάς διαδικασία, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε την καθημερινότητά σας. Για το λόγο αυτό έχουμε αναπτύξει τη δωρεάν υπηρεσία αυτοκινήτου αντικατάστασης. Στο επόμενο ραντεβού σας ζητήστε αυτοκίνητο εξυπηρέτησης και η Karenta θα φροντίσει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα για την έγκαιρη διάθεσή του.


Παραλαβή και Παράδοση

Σε περίπτωση που ο χρόνος σας είναι περιορισμένος και το πρόγραμμά σας γεμάτο υποχρεώσεις η Karenta σας δίνει τη λύση. Η υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης είναι μια επιπλέον παροχή, η οποία προσφέρεται ενεργά και εκτελείται εφόσον το επιθυμείτε. Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

1. Παραλαβή & Παράδοση του αυτοκινήτου σας στο χώρο σας.

2. Μόνο παραλαβή ή μόνο παράδοση του αυτοκινήτου σας στο χώρο σας.

3. Παραλαβή & Παράδοση του αυτοκινήτου σας στο χώρο σας σε συνδυασμό με την παροχή αυτοκίνητου εξυπηρέτησης.

Ρωτήστε μας για την υπηρεσία αυτή, επιλέξτε την όταν θα κλείσετε ραντεβού για service και ξενοιάστε από το άγχος της διαδικασίας.

*Απαραίτητη προϋπόθεση για την υπηρεσία αυτή είναι να καλύπτεται το αυτοκίνητό σας με μεικτή ασφάλεια.


Εργασίες Express Service

Παρέχονται συγκεκριμένες εργασίες συντήρησης αλλά και επισκευής οι οποίες δε διαρκούν περισσότερο από μια ώρα, βάσει πρότυπων χρόνων του εργοστασίου και για τις οποίες δε χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού. Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα service Karenta που σας εξυπηρετεί και συζητήστε με τον Σύμβουλο Service για τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας. Η Karenta έχει διαμορφώσει τους χώρους αναμονής με τρόπο που να σας προσφέρει μια άνετη φιλοξενία. Μέσα σε περίπου 1 ώρα θα μπορείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητό σας από τον Σύμβουλο Service ο οποίος θα σας εξηγήσει αναλυτικά τις εργασίες συντήρησης ή επισκευής που ολοκληρώθηκαν.


Οδική Βοήθεια

Οι υπηρεσίες οδικής βοήθειας παρέχονται για να σας απελευθερώσουν από το άγχος του απρόοπτου είτε αυτό είναι μηχανική ή ηλεκτρονική βλάβη είτε ατύχημα.
Ρωτήστε μας και θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά.


2 χρόνια εγγύηση ανταλλακτικών και εργασιών

Η Karenta παρέχει υψηλές υπηρεσίες στην επισκευή του αυτοκινήτου. Η προσήλωσή μας στην ποιότητα μας επιτρέπει να δίνουμε 2 χρόνια εγγύηση των ανταλλακτικών και εργασιών που προσφέρουμε στα σημεία εξυπηρέτησής μας, σύμφωνα με τους όρους του κατασκευαστή.


Γραμμή επικοινωνίας Karenta

Η γνώμη σας μετράει για την Karenta και μας βοηθά να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας πάντα με σεβασμό στις ανάγκες σας. Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε τη Γραμμή Επικοινωνίας Karenta VolkswagenΑudi, Škoda. Πρόκειται για μια υπηρεσία που σας παρέχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε απευθείας με την Karenta τηλεφωνικά σε καθημερινή βάση ή μέσω e-mail και να μας μεταφέρετε την εμπειρία σας από την εξυπηρέτηση των σημείων Karenta.


Γνήσια Ανταλλακτικά

Η Karenta, ως εξουσιοδοτημένος συνεργάτης service VolkswagenΑudi, Škoda, χρησιμοποιεί αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά. H ποιότητα των Γνήσιων Ανταλλακτικών προσφέρει ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς και συμβάλλουν στην άριστη λειτουργία, ανθεκτικότητα και διατήρηση της αξίας του αυτοκινήτου. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Πιστοποιημένες μονάδες πώλησης και service κατά το Διεθνές Πρότυπο Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008

Η Karenta είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης service VolkswagenΑudi, Škoda και εξουσιοδοτημένος έμπορος Πωλήσεων VolkswagenΑudi, Škoda. Όλες οι μονάδες της είναι πιστοποιημένες κατά το Διεθνές Πρότυπο Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008 και  διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, σύμφωνα με τα πρότυπα του κατασκευαστή. Οι συνεργάτες της διακρίνονται από την υψηλή τεχνογνωσία VolkswagenΑudi, Škoda σε θέματα πωλήσεων και υπηρεσιών after sales.


Πληρωμή με 12 άτοκες δόσεις

Τώρα έχετε τη δυνατότητα σε όλα τα σημεία εξυπηρέτησης Συνεργείων, Φανοποιείων και Ανταλλακτικών Karenta να πραγματοποιήσετε συναλλαγές εξοφλώντας σε 12 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.


Πιστοποιημένοι Σύμβουλοι Service

Το δίκτυο service της Karenta είναι στελεχωμένο με έμπειρους Πιστοποιημένους Συμβούλους Service VolkswagenΑudi, Škoda, οι οποίοι με τις επαγγελματικές συμβουλές τους και την επίβλεψη εργασιών επισκευής και συντήρησης του αυτοκινήτου σας φροντίζουν ώστε να διατηρεί την άριστη κατάστασή του για πολλά χρόνια. Είναι οι ίδιοι οι οποίοι θα συζητήσουν μαζί σας και θα σας συμβουλέψουν για το πακέτο service που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Κλείστε ένα ραντεβού με κάποιον συνεργάτη μας και ενημερωθείτε πλήρως για όλα τα πακέτα service.


Κλείστε Ραντεβού Service

Προτιμώμενο Κατάστημα Εξυπηρέτησης:*

* Ημέρες Εξυπηρέτησης: Δευτέρα - Παρασκευή