Service Škoda

Στην KARENTA κάνουμε πραγματικότητα τη νέα εποχή Škoda, ειδικά για τις υπηρεσίες service και επισκευών του αυτοκινήτου σας.

Με την ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής, διατηρούμε την άψογη κατάσταση του αυτοκινήτου σας και τις υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας και λειτουργικότητας που διαθέτει και φροντίζουμε ώστε η συντήρησή του να είναι προσιτή και απροβλημάτιστη στη διάρκεια της χρήσης του.

Skoda-service-stin-Karenta-600x400
Δείτε τα σημεία service

Εγγύηση 2 ετών σε γνήσια ανταλλακτικά και εργασίες συντήρησης

Στην KARENTA, για κάθε εργασία συντήρησης και επισκευής του Škoda σας, προσφέρουμε 2 χρόνια εγγύηση σε εργασία και ανταλλακτικά.

Εξαιρούνται τα αναλώσιμα ανταλλακτικά, όπως λάδια και φίλτρα, που αντικαθίστανται έτσι και αλλιώς στα βασικά ετήσια προγράμματα service.

Skoda-service-egguisi-ergasias-kai-antallaktikwn-600x400

MyŠKODA App, με χρήσιμες πληροφορίες για το αυτοκίνητό σας!

Το MyŠKODA App είναι μία εφαρμογή για smartphones που σας προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για το αυτοκίνητό σας, όπου και αν βρίσκεστε. Για παράδειγμα, σας ενημερώνει για το επόμενο service, σας φέρνει σε επικοινωνία με την KARENTA για να κλείσετε ραντεβού ή με την ομάδα του Škoda Service, σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια.

Η εφαρμογή MyŠKODA App είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store ή στο Google Play Store.

Skoda-mySkoda-App-600x400

Škoda Clever Packs στην Karenta

Η KARENTA σας προσφέρει τα πακέτα Škoda Clever Packs. Πρόκειται για ειδικά σχεδιασμένα πακέτα συντήρησης που περιλαμβάνουν τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών Škoda και εργασίες στα εξειδικευμένα κέντρα service και επισκευών, με την εγγύηση και την τεχνογνωσία του κατασκευαστή.

Υπηρεσίες συντήρησης και επισκευών Škoda

Skoda-odiki-voitheia-800x800

Οδική βοήθεια και φροντίδα ατυχήματος

Η υπηρεσία oδικής βοήθειας και φροντίδας ατυχήματος προσφέρει:

 • Οδική βοήθεια ή τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη για επίλυση της βλάβης, επιτόπου.
 • Επισκευή στον τόπο ακινητοποίησης.
 • Ρυμούλκηση του αυτοκινήτου σε σημείο Service Škoda της KARENTA.
 • Παροχή αυτοκινήτου εξυπηρέτησης, στην περίπτωση τροχαίου ατυχήματος.
 • Υπηρεσία φροντίδας τροχαίου ατυχήματος που περιλαμβάνει επί τόπου συμπλήρωση της δήλωσης ατυχήματος και του εντύπου φιλικού διακανονισμού ή ειδικού εντύπου δήλωσης ατυχήματος και μεταφοράς.
 • Οργάνωση ραντεβού με πραγματογνώμονα της ασφαλιστικής εταιρείας.
 • Ενημέρωση του δικαιούχου για τη συγκέντρωση δικαιολογητικών και τιμολογίων και για το ποσό αποζημίωσης.
 • Παροχή νομικών, ιατρικών συμβουλών και άλλων συμβουλευτικών υπηρεσιών για το ατύχημα.
Skoda-service-air-conditioning-800x800

Συντήρηση κλιματισμού Škoda με 46€

Στην KARENTA φροντίζουμε το σύστημα κλιματισμού να είναι σωστά συντηρημένο και να φιλτράρει αποτελεσματικά τη σκόνη και τα μικροσωματίδια, προκειμένου ο αέρας που αναπνέετε να είναι πάντα καθαρός, χωρίς σκόνη και αλλεργιογόνους παράγοντες. Η προληπτική συντήρηση του συστήματος κλιματισμού, σε ειδική τιμή, από την KARENTA εξασφαλίζει τη βέλτιστη απόδοσή του σε όλες τις περιβαλλοντικές συνθήκες.

Το προνομιακό πρόγραμμα συντήρησης κλιματισμού περιλαμβάνει:

 • Έλεγχο λειτουργίας και απόδοσης κλιματιστικού
 • Έλεγχο και καθαρισμό φίλτρου
 • Απολύμανση κυκλώματος κλιματιστικού
 • Συμπλήρωμα ψυκτικού μέσου και υγρού διαρροών
Skoda-service-paketo-pathitikis-asfaleias-800x800

Προνομιακό πακέτο κάλυψης παθητικής ασφάλειας 42€ ανά έτος!

Για να προστατέψει τους πελάτες της από ένα υψηλό και δυσβάσταχτο κόστος που μπορεί να προκύψει από την ενεργοποίηση των αερόσακων μετά από ένα ατύχημα, η KARENTA δημιούργησε το προνομιακό πακέτο κάλυψης παθητικής ασφάλειας. Με κόστος 42€ τον χρόνο, επαναφέρει τους αερόσακους και το σύνολο του συστήματος παθητικής ασφάλειας του Škoda σας στις προδιαγραφές του κατασκευαστή, δίνοντάς σας όφελος έως και 3.000€ σε τιμές λιανικής.

Skoda-service-episkeuh-krustallwn-800x800

Επισκευή κρυστάλλων αυτοκινήτων Škoda

Για τους πελάτες με συνεργαζόμενη ασφάλεια και κάλυψη θραύσης κρυστάλλων, η KARENTA αναλαμβάνει τη διαδικασία αποζημίωσης, απαλλάσσοντάς σας από χρονοβόρες και επίπονες διαδικασίες, ενώ το αυτοκίνητο παραδίδεται χωρίς κανένα ορατό ίχνος ζημιάς για να οδηγείτε με απόλυτη ασφάλεια, όπως πριν.

Skoda-egguisi-ellastikwn-800x800

Εγγύηση ελαστικών των Škoda

Η KARENTA, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών, προσφέρει για όλους τους πελάτες της ελαστικά σε προνομιακές τιμές.

Επιπλέον, με την αγορά 2 ή 4 ελαστικών ανάλογα την μάρκα ελαστικού προσφέρεται δωρεάν εγγύηση έως 36 μήνες, που παρέχει κάλυψη ζημιάς που προκαλείται από αιχμηρό αντικείμενο (π.χ. καρφιά ή γυαλιά), πρόσκρουση σε πεζοδρόμιο ή λακούβα, βανδαλισμό ή κλοπή.

Skoda-express-service-800x800

Express Service

Για εργασίες συντήρησης ή επισκευής που διαρκούν λιγότερο από μία ώρα, δεν χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού. Η KARENTA έχει διαμορφώσει τους χώρους αναμονής με τέτοιο τρόπο, ώστε εσείς να αισθάνεστε πολύ άνετα και φιλόξενα.

Skoda-service-paralavi-kai-paradosi-autokinitou-800x800

Παραλαβή και παράδοση αυτοκινήτου

Στα σημεία service και επισκευών εφαρμόζουμε τη διαδικασία παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου σας. Ο εντεταλμένος σύμβουλος της KARENTA θα παραλάβει το αυτοκίνητό σας, θα σας δώσει αναλυτική ενημέρωση για τις εργασίες και το κόστος τους, θα το ελέγξει κατά την ολοκλήρωσή τους και θα είναι το σημείο αναφοράς για ό,τι χρειαστείτε στο Service Skoda, στην KARENTA.

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, υπάρχει υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου στο χώρο σας, που διατίθεται κατόπιν ραντεβού και με χρέωση.

Κλείστε ραντεβού για το service του Škoda σας!

Επιλέγοντας ένα από τα εξουσιοδοτημένα σημεία Škoda Service της KARENTA, θα είστε σίγουροι ότι το αυτοκίνητό σας θα το φροντίσουν ειδικοί που το γνωρίζουν σε βάθος και θα έχετε την εγγύηση της ποιότητας και καλής λειτουργίας του.

 

Εξουσιοδοτημένα σημεία Škoda Service KARENTA

Βρείτε εύκολα τα καταστήματα KARENTA που βρίσκονται κοντά σας και ειδικεύονται στο service των αυτοκινήτων Škoda.

Δείτε τα σημεία service