Ποιοί είμαστε

Ο μεγαλύτερος Εξουσιοδοτημένος Έμπορος και Συνεργάτης Service για τις μάρκες Volkswagen, Audi και Škoda στην Ελλάδα.

Karenta Α.Ε.

Μια πορεία επιτυχίας και προσφοράς

Η Karenta Α.Ε. με 50 χρόνια παρουσίας στον κλάδο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα είναι Εξουσιοδοτημένος Έμπορος και Συνεργάτης Service Volkswagen, Audi, Škoda και Volkswagen Επαγγελματικά Αυτοκίνητα. Με σεβασμό και προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, με 300 εξειδικευμένους υπαλλήλους, με πιστοποιημένες μονάδες πώλησης και service κατά το Διεθνές Πρότυπο Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008 και σύμφωνα με το σύστημα συνδετικής πιστοποίησης του Volkswagen Group, στην Karenta Α.Ε. συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και να εξασφαλίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

VW-logo-Karenta-brands-220x220
AUDI-logo-Karenta-brands-220x220-v2
SKODA-logo-new-220x220
VW-epaggelmatika-logo-Karenta-brands-220x220

Οι Εγκαταστάσεις μας

Σε κομβικά και εύκολα προσβάσιμα σημεία είναι όλες σύγχρονες, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και κυρίως με άριστα εκπαιδευμένο και ενημερωμένο προσωπικό, ικανό να σας προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση τόσο κατά την αγορά του αυτοκινήτου σας αλλά και σε ό,τι ανάγκες έχετε σε after sales υπηρεσίες και προϊόντα.

 

Οι Υπηρεσίες μας

Καλύπτουν όλο το φάσμα αναγκών του πελάτη και αφορούν σε προνομιακή χρηματοδότηση για το νέο σας αυτοκίνητο, σε εγγυημένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευών συνεργείου και φανοποιείου, σε ειδικά προγράμματα επέκτασης εγγύησης νέων και παλαιότερων αυτοκινήτων, σε εταιρικές πωλήσεις με εξειδικευμένο προσωπικό, σε ολοκληρωμένη οδική βοήθεια, σε προσεκτική επιλογή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και άλλα πολλά. Σας περιμένουμε να μιλήσουμε για τις δικές σας ανάγκες.

Δείτε το δίκτυο καταστημάτων της Karenta

Η Φιλοσοφία μας

Όραμά μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας άριστες υπηρεσίεςκαθολικά υψηλού επιπέδου, σε κάθε σημείο της αλυσίδας προσφοράς τους.

Οδηγός μας πάντα η δική σας αξιολόγηση, έτσι ώστε η Karenta Α.Ε. να είναι η πρώτη επιλογή των αγοραστών και των ιδιοκτητών αυτοκινήτων Volkswagen, Audi, Škoda και Volkswagen Επαγγελματικών Οχημάτων.

Η Στρατηγική μας

  • Επένδυση στη συνεχή βελτίωση και αδιάκοπη αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών μας, τόσο πριν όσο και μετά την πώληση.
  • Πιστή εφαρμογή των αυστηρών προδιαγραφών και απαιτήσεων της Συνδετικής Πιστοποίησης του Ομίλου VW Group.
  • Ανάπτυξη μέσα από συνεχείς επενδύσεις και καινοτομίες σε εγκαταστάσεις, εξοπλισμό, οργάνωση και εκπαίδευση των ανθρώπων μας.

 

Οι Αρχές μας

  • Ο σεβασμός στον πελάτη, τους νόμους, το περιβάλλον
  • συνεχής ανάπτυξη και υποστήριξη των προϊόντων και υπηρεσιών μας
  • H εξασφάλιση θετικού εργασιακού περιβάλλοντος στο προσωπικό μας

Στοιχεία Εταιρείας

Karenta A.E.

Ανώνυμη Εταιρεία - Εμπορία Αυτοκινήτων

Εξουσιοδοτημένος Έμπορος / Συνεργάτης Service Volkswagen, Audi, Skoda & Επαγγ/κα Οχήματα Volkswagen.

 

Έδρα: Μηλιαράκη 53-55, 11145 Αθήνα

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. : 277601000