Χρηματοδότηση Αυτοκινήτου

Ανακαλύψτε όλα τα χρηματοδοτικά προγράμματα για την απόκτηση ενός νέου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από την Karenta.

Χρηματοδοτικά προγράμματα αγοράς αυτοκινήτου

Στην KARENTA κάνουμε την απόκτηση του αυτοκινήτου εύκολη! Με μία σειρά ευέλικτων και επωφελών προγραμμάτων χρηματοδότησης, η απόκτηση ενός καινούργιου Volkswagen, Audi ή Škoda, ή ενός πιστοποιημένου, μεταχειρισμένου αυτοκινήτου της KARENTA γίνεται απλά και απροβλημάτιστα.

Τα προγράμματα χρηματοδότησης προσφέρονται μέσω της Volkswagen Bank, που εγγυάται τους καλύτερους δυνατούς όρους χρηματοδότησης, προνομιακές τιμές ασφαλίστρων και, ανάλογα με το πρόγραμμα, προσυμφωνημένες τιμές service και επέκταση της εγγύησης του αυτοκινήτου.

Δείτε τις προσφορές νέων αυτοκινήτων

Volkswagen MORE for you | Χρηματοδοτικά προγράμματα για όλα τα Volkswagen

Για εσάς που επιλέγετε την ποιότητα και αξιοπιστία ενός Volkswagen, η KARENTA σάς προσφέρει την ευελιξία να προσαρμόσετε τους όρους χρηματοδότησής του με τα αποκλειστικά χρηματοδοτικά προγράμματα Volkswagen MORE for you με χαμηλή προκαταβολή και εξόφληση έως 60 δόσεις.

Audi Now | Χρηματοδοτικά προγράμματα για όλα τα Audi

Για εσάς που επιλέγετε τo κύρος και την υψηλή τεχνολογία ενός Audi, η KARENTA σάς προσφέρει χαμηλό επιτόκιο και σταθερές χαμηλές δόσεις με το all inclusive πρόγραμμα Audi Now Auto Credit για την ευκολία αγοράς, συντήρησης και ασφάλισης του αυτοκινήτου σας με ένα συνολικό και συμφέρον κόστος.

ŠKODA Easy Driving | Χρηματοδοτικά προγράμματα για όλα τα Škoda

Για εσάς που θα επιλέξετε τον ευφυή σχεδιασμό, την ποιοτική κατασκευή και την πρακτικότητα ενός Škoda, η KARENTA σάς προσφέρει προγράμματα με χαμηλό επιτόκιο και σταθερές χαμηλές δόσεις με το πρόγραμμα ŠKODA Easy Driving (Auto Credit) για την ευκολία της αγοράς, συντήρησης και ασφάλισης του αυτοκινήτου σας, με ένα συνολικό και συμφέρον κόστος.

Karenta Χρηματοδοτικά προγράμματα | Καινούργια αυτοκίνητα

Στην Karenta, όποιο μοντέλο Volkswagen, Audi ή Škoda και αν επιλέξετε, φροντίζουμε να προσφέρουμε εναλλακτικές για την χρηματοδότηση του αυτοκινήτου σας, λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες σας. Ανακαλύψτε όλα τα ευέλικτα προγράμματα χρηματοδότησης καινούργιων αυτοκινήτων με έως και 84 δόσεις.

Karenta Χρηματοδοτικό πρόγραμμα | Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Για εσάς που θα επιλέξετε, από τα μεταχειρισμένα KARENTA, ένα αυτοκίνητο πρόσφατης πρώτης κυκλοφορίας σε χαμηλή τιμή ή ένα παλαιότερο αυτοκίνητο υψηλών προδιαγραφών, σας προσφέρονται ευέλικτα προγράμματα χρηματοδότησης με χαμηλό επιτόκιο, σταθερές χαμηλές δόσεις και μεγάλη περίοδο αποπληρωμής του αυτοκινήτου.

Αγορά Αυτοκινήτου χωρίς προκαταβολή!

Η KARENTA σάς δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το καινούργιο σας αυτοκίνητο χωρίς την άμεση εκταμίευση προκαταβολής*, με τη διασπορά του συνολικού ποσού αγοράς σε δόσεις.

*Αναφέρεται στα προγράμματα Karenta Classic Credit, Volkswagen MORE for you Classic Credit, Škoda One Classic Credit 1 και Škoda One Classic Credit 2.

 

Αγορά Αυτοκινήτου με δόσεις!

Η KARENTA σάς δίνει ακόμη τη δυνατότητα να επιλέξετε τη διάρκεια της αποπληρωμής του δανείου σας σε έως και σε 84 δόσεις. Με σταθερό επιτόκιο, ανάλογα με το πρόγραμμα, και την ευελιξία καθορισμού ανισόποσων δόσεων, για την αποπληρωμή του. Ακόμη τη δυνατότητα ανταλλαγής του αυτοκινήτου σας και τη χρήση της αξίας του παλαιού ως προκαταβολή για το καινούργιο σας αυτοκίνητο. (Προγράμματα Balloon)