Φανοποιείο

Στην Karenta εγγυόμαστε την ποιότητα επισκευής των αυτοκινήτων Volkswagen, Audi και Škoda τόσο για το αμάξωμα όσο και για το εσωτερικό τους.

Karenta φανοποιεία αυτοκινήτων

Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Volkswagen, Audi και Škoda είναι υπερήφανοι για τον σχεδιασμό και την εμφάνιση των αυτοκινήτων τους. Αν τύχει κάποιο τρακάρισμα και προκύψει ανάγκη εργασιών φανοποιείου, στην KARENTA:

 • Η επισκευή του οχήματος θα γίνει σωστά και αξιόπιστα.
 • Τα υπερσύγχρονα φανοποιεία μας διακρίνονται τόσο για την τεχνογνωσία των τεχνικών μας όσο και για τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό τους.
 • Εγγυόμαστε την ποιότητα της επισκευής του αυτοκινήτου σας τόσο για το αμάξωμα όσο και για το εσωτερικό του, σύμφωνα με τις εργοστασιακές προδιαγραφές.
 • Θα ενημερωθείτε πλήρως για τις ανάγκες της επισκευής σε ανταλλακτικά και εργασία καθώς και για το κόστος της.
 • Θα διευκολύνουμε τη συνδιαλλαγή με τις ασφαλιστικές εταιρείες, στην περίπτωση που το κόστος καλύπτεται από την ασφάλεια.
Fanopoieio-Karenta-ergasies-episkeuis-fanopoiias-600x400

Υπηρεσία αυτοκινήτου αντικατάστασης

Η επισκευή φανοποιίας του αυτοκινήτου σας στην KARENTA δεν πρόκειται να επηρεάσει το πολυάσχολο πρόγραμμά σας καθώς σας προσφέρεται η δυνατότητα χρήσης αυτοκινήτου αντικατάστασης. Η υπηρεσία αυτοκινήτου αντικατάστασης εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα.

Karenta-autokinito-antikatastasis-600x400

Επισκευές χωρίς εκταμίευση για τους πελάτες της KARENTA

Η KARENTA συνεργάζεται με τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στη χώρα. Για εργασίες που αποζημιώνονται από συνεργαζόμενη ασφαλιστική εταιρεία, αναλαμβάνουμε τη διαδικασία αποζημίωσης της επισκευής του αυτοκινήτου σας. Έτσι, σας απαλλάσσουμε από επίπονες και χρονοβόρες διαδικασίες, ενώ δεν χρειάζεται να εκταμιεύσετε χρήματα για την επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Πληρωμή σε 12 άτοκες δόσεις

Για την περίπτωση που το κόστος της επισκευής βαρύνει εσάς, στην KARENTA έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τις επισκευές φανοποιίας και ανταλλακτικών σε 12 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Fanopoieio-Karenta-kostos-kai-eukolies-plirwmis-600x400

2 χρόνια εγγύηση ανταλλακτικών και εργασιών

Στην KARENTA προσφέρουμε 2 χρόνια εγγύηση σε εργασίες και ανταλλακτικά, για την επισκευή σε Volkswagen, Audi και Škoda, σύμφωνα με τους όρους του κατασκευαστή.

Fanopoieio-Karenta-egguisi-episkeuwn-ergasias-antallaktikwn-600x400

Σε Περίπτωση Εμπλοκής σας σε Ατύχημα...

Fanopoieio-Karenta-diadikasia-kalupsi-kostous-episkeuis-apo-asfalistiki-800x800

Επιδιώκοντας να είμαστε στο πλευρό σας σε κάθε ανάγκη, φροντίζουμε και αναλαμβάνουμε

 • τη διεκπεραίωση της γραφειοκρατικής διαδικασίας με την ασφαλιστική σας εταιρεία*
 • την είσπραξη του ποσού που δικαιούστε, χωρίς τη δική σας συμμετοχή και επιβάρυνση
 • την πλήρη επισκευή του αυτοκινήτου σας

Χωρίς πρόσθετο κόστος,

Χωρίς εκταμίευση χρημάτων… φροντίζουμε για την επισκευή του αυτοκινήτου σας στα υπερσύγχρονα φανοποιεία μας, τα οποία διακρίνονται τόσο για την τεχνογνωσία των τεχνικών τους όσο και για τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό τους.

Τηρώντας αυστηρά όλες τις εργοστασιακές προσδιαγραφές, και διατηρώντας την αξία του, θα σας παραδώσουμε το αυτοκίνητο επισκευασμένο ώστε να νιώθετε και πάλι ασφαλείς σε αυτό.

Η διαδικασία:

 1. Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μας καλέσετε και να κλείσετε ραντεβού με κάποιον από τους τεχνικούς μας συμβούλους.
 2. Ο εξειδικευμένος τεχνικός μας σύμβουλος θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας και θα σας ενημερώνει αναλυτικά και αξιόπιστα για τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας καθώς και για την εξέλιξη του φακέλου ατυχήματος που επεξεργάζεται η ασφάλειά σας.
 3. Παραλαμβάνετε το αυτοκίνητό σας νιώθοντας ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

*Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείας, καλύπτοντας σχεδόν το μεγαλύτερο μέρος αυτών. Απαραίτητη προϋπόθεση ενεργοποίησης της παραπάνω υπηρεσίας είναι η συνεργασία μας με την ασφαλιστική εταιρεία σας.

Κλείστε ραντεβού στα φανοποιεία KARENTA!

Επιλέγοντας ένα από τα υπερσύγχρονα φανοποιεία KARENTA, θα είστε σίγουροι ότι το Volkswagen, το Audi ή το Škoda σας θα το φροντίσουν ειδικοί που το γνωρίζουν σε βάθος και ότι η επισκευή του θα γίνει σωστά και αξιόπιστα.

Βρείτε φανοποιείο KARENTA κοντά σας!

Βρείτε εύκολα φανοποιείο για το Volkswagen, το Audi ή το Škoda σας στα σημεία After Sales της KARENTA που βρίσκονται κοντά σας.

Σημεία After Sales