Ανταλλακτικά Audi

Στην KARENTA χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια ανταλλακτικά για τις εργασίες συντήρησης ή επισκευής του Audi σας.

Γνήσια ανταλλακτικά Audi

Οι οδηγοί Audi γνωρίζουν τον μοναδικό σχεδιασμό, τις κορυφαίες επιδόσεις και την αίσθηση ασφάλειας που προσφέρει το αυτοκίνητό τους.

Με τα γνήσια ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται στα προγράμματα συντήρησης στην KARENTA, όσο παλιό ή νέο και αν είναι το Audi σας, θα είστε σίγουροι για την εργοστασιακών προδιαγραφών συντήρησή του, τη σωστή μεταχείρισή του και τη διατήρηση της αξίας του.

Gnisia-antallaktika-Audi-600x400

2 χρόνια εγγύηση στα γνήσια ανταλλακτικά Audi!

Στην KARENTA χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια ανταλλακτικά για τις εργασίες συντήρησης ή επισκευής των Audi. Η χρήση τους συνοδεύεται από εγγύηση 2 ετών καλής λειτουργίας.

Εξαιρούνται τα αναλώσιμα ανταλλακτικά, όπως λάδια και φίλτρα, που αντικαθίστανται έτσι και αλλιώς στα βασικά ετήσια πρόγραμμα service.

Audi-antallaktika-egguisi-600x400

Γνήσια ανταλλακτικά στα προγράμματα Audi Top Service, στην KΑΡΕΝΤΑ!

Στα προγράμματα Audi Top Service, στην KARENTA, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά, ώστε το αυτοκίνητό σας να λειτουργεί με την ίδια ποιότητα που είχε, όταν το είχατε αποκτήσει.

Με μία σειρά επιλογών συντήρησης που έχουν τη σωστή ισορροπία μεταξύ τιμής και ποιότητας και πολλές επιπλέον παροχές και εγγυήσεις που είναι αντάξιες του Audi σας.

Antallaktika-Audi-smart-packs-600x400

Το κόστος των γνήσιων ανταλλακτικών Audi

Τα γνήσια ανταλλακτικά φρένων Audi προσφέρουν ασφάλεια και επιδόσεις, καθώς η άψογη λειτουργία τους εξασφαλίζει τη µικρότερη δυνατή απόσταση φρεναρίσματος.

Τα γνήσια τακάκια και οι δίσκοι φρένων Audi προσφέρονται σε συμφέρουσες τιμές με τα προγράμματα του Audi Top Service 5+smart packs και 10+ smart packs ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου σας

Antallaktika-Audi-smart-packs-600x400

Gnisia-antallaktika-Audi-mpataries-600x400

Μπαταρίες Audi με εγγύηση 3 ετών

H μπαταρία είναι ένα εξάρτημα που πρέπει να λειτουργεί τέλεια σε όλες τις καιρικές συνθήκες και ανεξάρτητα από την εξωτερική θερμοκρασία.

Οι μπαταρίες Audi προσφέρονται με εγγύηση 3 ετών, για να είστε σίγουροι ότι το αυτοκίνητό σας θα λειτουργήσει ακόμα και στις πιο δυσμενείς συνθήκες.