Service Audi

Η πολυετής εξειδίκευση της KARENTA στα αυτοκίνητα Audi, σας προσφέρει τη σιγουριά ότι το αυτοκίνητό σας θα συντηρηθεί σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Τα προγράμματα συντήρησης Audi προσφέρουν μία σειρά από πρωτοποριακές υπηρεσίες και προνόμια για τη διατήρηση της ποιότητας του αυτοκινήτου σας στη διάρκεια της χρήσης του και την υψηλή αξία του κατά τη στιγμή της μεταπώλησης.

Δείτε τα σημεία service

Audi Top Service στην Karenta

Τα προγράμματα Audi Service στην KARENTA σάς προσφέρουν σίγουρες λύσεις με:

 • Την τεχνογνωσία και εμπειρία των ειδικά εκπαιδευμένων τεχνικών της.
 • Τα γνήσια ανταλλακτικά Audi, ώστε το αυτοκίνητό σας να λειτουργεί σωστά, άμεσα, αλλά και σε βάθος χρόνου.
 • Μία σειρά επιλογών συντήρησης, με βάση τις πραγματικές ανάγκες σας.
 • Πολλές επιπλέον παροχές και εγγυήσεις που είναι αντάξιες του Audi σας.
Audi-top-service-stin-Karenta-600x400

Εγγύηση 2 ετών σε ανταλλακτικά και εργασίες συντήρησης

Στην KARENTA, για κάθε εργασία συντήρησης και επισκευής του Audi σας, προσφέρουμε 2 χρόνια εγγύηση σε εργασία και ανταλλακτικά.

Εξαιρούνται τα αναλώσιμα ανταλλακτικά, όπως λάδια και φίλτρα, που αντικαθίστανται έτσι και αλλιώς στα βασικά ετήσια προγράμματα service.

Audi-service-egguisi-ergasias-kai-antallaktikwn-600x400-b

Audi Interactive Service

Με την υπηρεσία Audi Interactive Service σάς ενημερώνουμε μέσω email ή sms για οποιαδήποτε επιπλέον εργασία προκύπτει ως αναγκαία κατά τη διάρκεια του ελέγχου του αυτοκινήτου σας.

Ακόμη, σας στέλνουμε σχετικές φωτογραφίες ή video στον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας, που συνοδεύονται από την ανάλογη εκτίμηση κόστους και τις σχετικές οικονομικές διευκολύνσεις, ώστε να εγκρίνετε το κόστος και να προχωρήσει η εργασία.

Έτσι, έχετε τον απόλυτο έλεγχο της συντήρησης του αυτοκινήτου σας, όπου και αν βρίσκεστε.

Audi-interactive-service-600x400-b

Προγράμματα συντήρησης Audi Smart Pack

Η KARENTA σάς προσφέρει μία σειρά από προγράμματα για την εργοστασιακή συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Τα πακέτα συντήρησης Audi Smart Pack, έχουν κόστος προσαρμοσμένο ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου σας, ενώ επιβραβεύουμε την πιστότητά σας στην KARENTA με εκπτώσεις για οποιαδήποτε εργασία χρειαστείτε επιπλέον των πακέτων συντήρησης.

Υπηρεσίες συντήρησης και επισκευών Audi

Audi-long-life-mobility-odiki-voitheia-800x800-b

Audi Long Life Mobility

Η υπηρεσία Audi Long Life Mobility προσφέρεται δωρεάν με κάθε επίσκεψή σας για την συντήρηση ενός Audi και προσφέρει:

 • Οδική βοήθεια ή ρυμούλκηση, σε περίπτωση ακινητοποίησης του αυτοκινήτου, λόγω βλάβης στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.
 • Κάλυψη εξόδων μεταφοράς του αυτοκινήτου σας σε περίπτωση εντοπισμού του αυτοκινήτου μετά από κλοπή και όταν αυτό δεν μπορεί να κινηθεί.
 • Επαναπατρισμό του αυτοκινήτου σε περίπτωση ατυχήματος στο εξωτερικό εφ’ όσον απαιτούνται περισσότερες από 5 ημέρες για την επισκευή του.
 • Αυτοκίνητο αντικατάστασης, σε περίπτωση ακινητοποίησης για διάστημα έως 5 ημέρες.
 • Κάλυψη των εξόδων 5 διανυκτερεύσεων ή, εναλλακτικά, συνέχισης του ταξιδιού, όταν το αυτοκίνητο έχει ακινητοποιηθεί σε απόσταση μεγαλύτερη των 50 χλμ. από την κατοικία σας.
Audi-aircondition-service-800x800-b

Συντήρηση κλιματισμού Audi με 46€

Στην KARENTA φροντίζουμε το σύστημα κλιματισμού να είναι σωστά συντηρημένο και να φιλτράρει αποτελεσματικά τη σκόνη και τα μικροσωματίδια, προκειμένου ο αέρας που αναπνέετε να είναι πάντα καθαρός, χωρίς σκόνη και αλλεργιογόνους παράγοντες.

Η προληπτική συντήρηση του συστήματος κλιματισμού σε ειδική τιμή από την KARENTA, εξασφαλίζει τη βέλτιστη απόδοσή του σε όλες τις περιβαλλοντικές συνθήκες.

Το προνομιακό πρόγραμμα συντήρησης κλιματισμού περιλαμβάνει:

 • Έλεγχο λειτουργίας και απόδοσης κλιματιστικού
 • Έλεγχο και καθαρισμό φίλτρου
 • Απολύμανση κυκλώματος κλιματιστικού
 • Συμπλήρωμα ψυκτικού μέσου και υγρού διαρροών
Audi-service-paketo-pathitikis-asfaleias-800x800-b

Προνομιακό πακέτο κάλυψης παθητικής ασφάλειας 42€ ανά έτος!

Για να προστατέψει τους πελάτες της από ένα υψηλό και δυσβάσταχτο κόστος που μπορεί να προκύψει από την ενεργοποίηση των αερόσακων μετά από ένα ατύχημα, η KARENTA δημιούργησε το προνομιακό πακέτο κάλυψης παθητικής ασφάλειας.

 

Με κόστος 42 € τον χρόνο, επαναφέρει τους αερόσακους και το σύνολο του συστήματος παθητικής ασφάλειας του Audi σας στις προδιαγραφές του κατασκευαστή, δίνοντάς σας όφελος έως και 3.000€ σε τιμές λιανικής.

Audi-episkeuh-krustallwn-800x800

Επισκευή κρυστάλλων αυτοκινήτων Audi

Για τους πελάτες με συνεργαζόμενη ασφάλεια και κάλυψη θραύσης κρυστάλλων, η KARENTA αναλαμβάνει τη διαδικασία αποζημίωσης, απαλλάσσοντάς σας από χρονοβόρες και επίπονες διαδικασίες, ενώ το αυτοκίνητο παραδίδεται χωρίς κανένα ορατό ίχνος ζημιάς για να οδηγείτε με απόλυτη ασφάλεια, όπως πριν.

Audi-egguisi-ellastikwn-800x800

3 χρόνια εγγύηση ελαστικών των Audi

Η KARENTA, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών, προσφέρει ελαστικά για όλους τους πελάτες της σε προνομιακές τιμές.

Επιπλέον, με την αγορά 2 ή 4 ελαστικών ανάλογα την μάρκα ελαστικού προσφέρεται δωρεάν εγγύηση έως 36 μήνες, παρέχοντας κάλυψη ζημιάς που προκαλείται από αιχμηρό αντικείμενο (π.χ. καρφιά ή γυαλιά), πρόσκρουση σε πεζοδρόμιο ή λακούβα, βανδαλισμό ή κλοπή.

Audi-express-service-800x800-a

Express Service

Για εργασίες συντήρησης ή επισκευής οι οποίες διαρκούν λιγότερο από μία ώρα, δεν χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού.

Η KARENTA έχει διαμορφώσει με τέτοιον τρόπο τους χώρους αναμονής, ώστε εσείς να αισθάνεστε πολύ άνετα και φιλόξενα.

Audi-service-pick-up-paralavi-kai-paradosi-autokinitou-800x800

Παραλαβή και παράδοση αυτοκινήτου

Στα σημεία service και επισκευών εφαρμόζουμε την διαδικασία παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου σας. Ο εντεταλμένος σύμβουλος της KARENTA θα παραλάβει το αυτοκίνητό σας, θα σας δώσει αναλυτική ενημέρωση για τις εργασίες και το κόστος τους, θα το ελέγξει κατά την ολοκλήρωσή τους και θα είναι το σημείο αναφοράς για ό,τι χρειαστείτε στο Service Audi στην KARENTA.

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, υπάρχει υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου στο χώρο σας, που διατίθεται κατόπιν ραντεβού και με χρέωση.

Κλείστε ραντεβού για το service του Audi σας!

Επιλέγοντας ένα από τα εξουσιοδοτημένα σημεία Audi Service της KARENTA, θα είστε σίγουροι ότι το αυτοκίνητό σας θα το φροντίσουν ειδικοί που το γνωρίζουν σε βάθος και θα έχετε την εγγύηση της ποιότητας και καλής λειτουργίας του.

 

Εξουσιοδοτημένα σημεία Audi Service KARENTA

Βρείτε εύκολα τα καταστήματα KARENTA που βρίσκονται κοντά σας και ειδικεύονται στο service των αυτοκινήτων Audi.

Δείτε τα σημεία service