Service Volkswagen

Διατηρήστε την άψογη λειτουργική και οδηγική συμπεριφορά του Volkswagen σας, την ίδια απόδοση αλλά και τα επίπεδα ασφάλειάς του, όπως την πρώτη μέρα.

Στην KARENTA, είστε σίγουροι ότι το service του Volkswagen σας θα γίνει με την εγγύηση αξιοπιστίας του μεγαλύτερου εξουσιοδοτημένου επισκευαστή Volkswagen στην Ελλάδα.

 • Εξειδικευμένοι τεχνικοί στη συντήρηση όλων των μοντέλων.
 • Γνήσια εργοστασιακά ανταλλακτικά.
 • Διαφάνεια χρεώσεων, με κόστη που θα σας είναι γνωστά εκ των προτέρων.
 • Εγγύηση 2 ετών σε εργασία και ανταλλακτικά.

 

Δείτε τα σημεία service

100% Volkswagen με KARENTA service!

Διατηρήστε την άψογη λειτουργία και οδηγική συμπεριφορά του Volkswagen σας, την ίδια απόδοση και τα υψηλά επίπεδα ασφάλειάς του για χρόνια, όπως την πρώτη μέρα που το αποκτήσατε.

Στα σημεία service της KARENTA θα βρείτε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, εξειδίκευση σε όλα ανεξαιρέτως τα μοντέλα Volkswagen και για κάθε εναλλακτική μορφή καυσίμου, όπως το CNG, τα Hybrid και τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα.

Volkswagen-service-stin-Karenta-1200x800

Διαστήματα service των Volkswagen

Υπάρχουν δύο κατηγορίες προγραμματισμένων service για τα Volkswagen:

 • Fixed Service 
  Για χρήση που δεν ξεπερνά ετησίως τα 15.000 χλμ. Είναι κατάλληλο για διαδρομές στην πόλη με πολλά ξεκινήματα, απότομες επιταχύνσεις, συνεχή φρεναρίσματα και λειτουργία κινητήρα σε σχετικά υψηλές στροφές.

 • Long Life Service 
  Για χρήση που ξεπερνά ετησίως τα 15.000χλμ. Είναι κατάλληλο για οχήματα που κινούνται σε ανοιχτές διαδρομές, συνήθως με σταθερή ταχύτητα, χαμηλές στροφές και φορτίο και, γενικά, ενδείκνυται περισσότερο για σχετικά ήπια οδήγηση.

 

Volkswagen-service-stin-Karenta-600x400

Τεχνικοί έλεγχοι Volkswagen

Οι τεχνικοί έλεγχοι ακολουθούν το πρόγραμμα συντήρησης που θα επιλέξετε. Ελέγχονται όλα τα σημεία που σχετίζονται με την ασφάλεια και την απόδοση του αυτοκινήτου σας.

Με τη χρήση διαγνωστικού εξοπλισμού, θα εντοπιστούν τυχόν βλάβες στα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου και θα κοστολογηθεί η επισκευή τους.

Volkswagen-service-diastimata-suntirisis-600x400

Εγγύηση 2 ετών σε γνήσια ανταλλακτικά και εργασίες συντήρησης

Στην KARENTA, για κάθε εργασία συντήρησης και επισκευής του Volkswagen σας, προσφέρουμε 2 χρόνια εγγύηση σε εργασία και ανταλλακτικά.

Εξαιρούνται τα αναλώσιμα ανταλλακτικά, όπως λάδια και φίλτρα, που αντικαθίστανται έτσι και αλλιώς στα βασικά ετήσια προγράμματα service.

Volkswagen-service-egguisi-ergasias-kai-antallaktikwn-600x400

Προγράμματα service Volkswagen Economy

Πλήρη προγράμματα service Volkswagen Economy σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου σας.

Υπηρεσίες συντήρησης και επισκευών Volkswagen

Volkswagen-service-suntirisi-klimatismou-800x800

Συντήρηση κλιματισμού Volkswagen με 46€

Στην KARENTA φροντίζουμε το σύστημα κλιματισμού του Volkswagen σας να είναι σωστά συντηρημένο και να φιλτράρει αποτελεσματικά τη σκόνη και τα μικροσωματίδια, προκειμένου ο αέρας που αναπνέετε να είναι πάντα καθαρός, χωρίς σκόνη και αλλεργιογόνους παράγοντες.

Η προληπτική συντήρηση του συστήματος κλιματισμού, σε ειδική τιμή, από την KARENTA εξασφαλίζει τη βέλτιστη απόδοσή του σε όλες τις περιβαλλοντικές συνθήκες.

Το προνομιακό πρόγραμμα συντήρησης κλιματισμού περιλαμβάνει:

 • Έλεγχο λειτουργίας και απόδοσης κλιματιστικού
 • Έλεγχο και καθαρισμό φίλτρου
 • Απολύμανση κυκλώματος κλιματιστικού
 • Συμπλήρωμα ψυκτικού μέσου και υγρού διαρροών
Volkswagen-service-paketo-pathitikis-asfaleias-800x800

Προνομιακό πακέτο κάλυψης παθητικής ασφάλειας με 42€ ανά έτος!

Για να προστατέψει τους πελάτες της από ένα υψηλό και δυσβάσταχτο κόστος που μπορεί να προκύψει από την ενεργοποίηση των αερόσακων μετά από ένα ατύχημα, η KARENTA δημιούργησε το προνομιακό πακέτο κάλυψης παθητικής ασφάλειας.

Με κόστος 42€ τον χρόνο, επαναφέρει τους αερόσακους και το σύνολο του συστήματος παθητικής ασφάλειας του Volkswagen σας στις προδιαγραφές του κατασκευαστή, δίνοντάς σας όφελος έως και 3.000€ σε τιμές λιανικής.

Volkswagen-service-episkeuh-krustallwn-800x800

Επισκευή κρυστάλλων αυτοκινήτων Volkswagen

Για τους πελάτες με συνεργαζόμενη ασφάλεια, η KARENTA αναλαμβάνει τη διαδικασία αποζημίωσης, απαλλάσσοντάς σας από χρονοβόρες και επίπονες διαδικασίες, ενώ το αυτοκίνητο παραδίδεται χωρίς κανένα ορατό ίχνος ζημιάς για να οδηγείτε με απόλυτη ασφάλεια, όπως πριν.

Volkswagen-express-service-800x800

Express Service

Για εργασίες συντήρησης ή επισκευής οι οποίες διαρκούν λιγότερο από μία ώρα, δεν χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού. Η KARENTA έχει διαμορφώσει τους χώρους αναμονής με τέτοιο τρόπο, ώστε εσείς να αισθάνεστε πολύ άνετα και φιλόξενα.

Volkswagen-service-paralavi-paradosi-autokinitou-800x800

Παραλαβή και παράδοση αυτοκινήτου

Στα σημεία service και επισκευών, εφαρμόζουμε τη διαδικασία παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου σας. Ο εντεταλμένος σύμβουλος της KARENTA θα παραλάβει το αυτοκίνητο σας, θα σας δώσει αναλυτική ενημέρωση για τις εργασίες και το κόστος τους, θα το ελέγξει κατά την ολοκλήρωσή τους και θα είναι το σημείο αναφοράς για ό,τι χρειαστείτε στο service Volkswagen στην Karenta.

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, υπάρχει υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου στο χώρο σας, που διατίθεται κατόπιν ραντεβού και με χρέωση.

Κλείστε ραντεβού για το service του Volkswagen σας!

Επιλέγοντας ένα από τα εξουσιοδοτημένα σημεία Volkswagen Service της KARENTA, θα είστε σίγουροι ότι το αυτοκίνητό σας θα το φροντίσουν ειδικοί που το γνωρίζουν σε βάθος και θα έχετε την εγγύηση της ποιότητας και καλής λειτουργίας του.

 

Εξουσιοδοτημένα σημεία Volkswagen Service KARENTA

Βρείτε εύκολα τα καταστήματα KARENTA που βρίσκονται κοντά σας και ειδικεύονται στο service των αυτοκινήτων Volkswagen.

Δείτε τα σημεία service