Audi e-tron & e-tron Sportback

Τιμή: Από 74.450€
Κλείστε Test Drive
Audi-e-tron-header-1900x633-A

Νέο, πλήρως ηλεκτρικό Audi e-tron. Ό,τι θα περιμένατε από ένα Audi.

Ο συναρπαστικός κόσμος της ηλεκτροκίνησης στην καλύτερη έκφρασή του! Το Audi e-tron, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Audi, συνδυάζει την ηλεκτροκίνηση με τον υπερσύγχρονο minimal εσωτερικό χώρο και δημιουργεί μία εντελώς νέα, premium εμπειρία!

Είτε πρόκειται για την οδήγηση στην πόλη είτε για μακρινά ταξίδια, το Audi e-tron αποτελεί την κορυφαία επιλογή. Οι δύο ηλεκτροκινητήρες συνολικής ισχύος 408 PS, μαζί με την ηλεκτρική τετρακίνηση QUATTRO, προσφέρουν εκπληκτική απόδοση και ευέλικτο χειρισμό. Η μεγάλη μπαταρία υψηλής τάσης αποτελεί τη βάση για αυτονομία μεγαλύτερη από 400 χιλιόμετρα. Σε συνδυασμό με μία πλήρη γκάμα επιλογών φόρτισης για το σπίτι και τον δρόμο, μπορεί κάποιος να απολαύσει ολοκληρωτικά την πλήρως ηλεκτρική οδήγηση, χωρίς κανέναν απολύτως συμβιβασμό!

Karenta-Leasing-visual-600x400

Audi e-tron από 652€/μήνα με Karenta Leasing

  • Δωρεάν οικιακός φορτιστής.
  • Δωρεάν μελέτη εγκατάστασης.
  • Δυνατότητα test drive 48 ωρών.
  • Συντήρηση στα Εξουσιοδοτημένα σημεία Service Karenta.

Τι είναι το e-tron;

Ο όρος e-tron αναφέρεται στα πλήρως ηλεκτρικά αυτοκίνητα Audi. Σε αντίθεση με τους κινητήρες βενζίνης ή ντίζελ, τα πλήρως ηλεκτρικά αυτοκίνητα χρησιμοποιούν ηλεκτρικούς κινητήρες που τροφοδοτούνται από την ηλεκτρική ενέργεια της μπαταρίας τους, ώστε να μπορείτε να οδηγείτε χωρίς C0₂. Η μπαταρία μπορεί στη συνέχεια να επαναφορτιστεί με διάφορους τρόπους.

 

Τι σημαίνει να οδηγείτε ένα πλήρως ηλεκτρικό Audi;

Με λίγα λόγια, είναι η απόλυτη απόλαυση της οδήγησης! Αυτή η κορυφαία αίσθηση όταν το πόδι σας αγγίζει το πεντάλ. Οι στιγμιαίες αντιδράσεις ενός αυτοκινήτου που σκέφτεται σαν οδηγός. Η ομαλότητα της διαδρομής. Είναι ό,τι θέλετε από το Audi σας. Με όλα τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρικού.

Αναμφισβήτητα ένα SUV

Απολαύστε τα πλεονεκτήματα ενός καινοτόμου ηλεκτρικού αυτοκινήτου και ενός σύγχρονου SUV με το Audi e-tron. Το κορυφαίο, πλήρως ηλεκτρικό SUV συνδυάζει τον sport χαρακτήρα με την καθημερινή πρακτικότητα.

Τυπική για ένα από τα SUV μοντέλα της μάρκας, το Audi e-tron φέρει την μάσκα Singleframe σε οκτάγωνη σχεδίαση με κάθετες γρίλιες. Στο κάτω άκρο των προβολέων Matrix LED, τέσσερις οριζόντιες ράβδοι δίνουν την χαρακτηριστική όψη e-tron στα φώτα ημέρας, ενώ το φως χρησιμεύει ως βασικό στοιχείο της σχεδίασης.

Audi e-tron

Στην πλάγια όψη, η περιβάλουσα γραμμή χρησιμεύει ως ένα σημαντικό στοιχείο σχεδιασμού. Εκτείνεται από τους προβολείς, κατά μήκος των πλευρών, μέχρι τα πίσω φώτα, δίνοντας στο Audi e-tron ένα χαμηλό οπτικό κέντρο βάρους. Η οροφή εκτείνεται χαμηλά κατά μήκος του μυώδους σώματος, το οποίο εμφανίζει ξεκάθαρα SUV χαρακτηριστικά με τις μεγάλες κολώνες D και την προστασία του κάτω μέρους του οχήματος. Οι χαρακτηριστικοί quattro θόλοι τροχών υπαινίσσονται την ηλεκτρική τετρακίνηση. Η περιοχή των μαρσπιέ τονίζεται έντονα και απεικονίζει με τα μαύρα ένθετα στην πόρτα τη θέση της μπαταρίας και επομένως το ενεργειακό κέντρο του Audi e-tron.

Audi-e-tron-gallery-1200x800-5

Audi e-tron Sportback

Η δυναμική coupé γραμμή υπογραμμίζει τη sport εμφάνιση και την προοδευτική σχεδίαση του νέου Audi e-tron Sportback. Η ελαφρώς κεκλιμένη γραμμή οροφής είναι αναμφίβολα αναγνωρίσιμη στο πίσω μέρος. Η προαιρετική πανοραμική γυάλινη οροφή δημιουργεί μια ευχάριστη, φωτεινή ατμόσφαιρα και βελτιώνει το κλίμα του εσωτερικού χώρου με τον άρτιο εξαερισμό.

Audi-e-tron-Sportback-gallery-1200x800-3

Μέσα στο Audi e-tron νιώθετε σαν στο σπίτι σας!

Το εσωτερικό χαρακτηρίζεται από άνεση και υψηλή ποιότητα και προσφέρει την απόλαυση ενός ταξιδιού για τον οδηγό και 4 επιπλέον επιβάτες, με ευρυχωρία στο κεφάλι και στα πόδια. Η συνολική χωρητικότητα αποσκευών των 660 λίτρων, κάνει το Audi e-tron το ιδανικό όχημα για τα ταξίδια.

Η πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή κρατά το εσωτερικό ακόμα πιο φωτεινό και εντείνει την αίσθηση της άνεσης και της ευρυχωρίας. Η Audi προσφέρει επίσης αυτόματο κλιματισμό τεσσάρων ζωνών και πακέτο ποιότητας αέρα. Το τελευταίο διατηρεί την ποιότητα του αέρα υψηλή, μέσω ενός ιονιστή και αρωματισμού, η ένταση του οποίου μπορεί να ρυθμιστεί σε διάφορα επίπεδα. Ο αισθητήρας ποιότητας αέρα ανιχνεύει, επίσης, τα επιβλαβή αέρια και ενεργοποιεί τη λειτουργία ανακύκλωσης αέρα ανάλογα με τις ανάγκες.

Audi-e-tron-Sportback-gallery-1200x800-7-interior
Audi-e-tron-gallery-1200x800-11

Συναρπαστικές επιδόσεις πλήρους ηλεκτροκίνησης

Δύο ηλεκτροκινητήρες συνολικής ισχύος 408 PS, τοποθετημένοι ένας σε κάθε άξονα, κινούν το Audi e-tron και επιταχύνουν το ηλεκτρικό SUV με απόδοση συγκρίσιμη με εκείνη ενός sport αυτοκινήτου.

Στο e-tron, η Audi εισάγει μία νέα γενιά QUATTRO, αυτήν της ηλεκτρικής τετρακίνησης που παρέχει εξαιρετική πρόσφυση και εντυπωσιακά δυναμικά χαρακτηριστικά. Αυτή ρυθμίζει, συνεχώς και πλήρως μεταβλητά, την ιδανική κατανομή των ροπών κίνησης μεταξύ των δύο αξόνων. Εάν ο οδηγός απαιτεί περισσότερη ισχύ από ό, τι μπορεί να τροφοδοτήσει ο οπίσθιος ηλεκτροκινητήρας, η ηλεκτρική τετρακίνηση αναδιανέμει τη ροπή όπως απαιτείται στον εμπρόσθιο άξονα. Αυτό συμβαίνει, επίσης, προληπτικά ακόμη και πριν από την ολίσθηση σε παγωμένες συνθήκες ή σε γρήγορες στροφές, ή σε περίπτωση υποστροφής ή υπερστροφής του αυτοκινήτου.

Αυτονομία κίνησης με νέα συστήματα ανάκτησης ενέργειας

Η αυτονομία μεγάλων αποστάσεων (περισσότερα από 400 χιλιόμετρα), οφείλεται κυρίως στο καινοτόμο σύστημα ανάκτησης ενέργειας, το οποίο είναι υπεύθυνο για έως και το 30% της αυτονομίας. Σε πάνω από το 90% των επιβραδύνσεων, το ηλεκτρικό SUV ανακτά ενέργεια αποκλειστικά μέσω των ηλεκτροκινητήρων του, ενώ φτάνει το μέγιστο βαθμό ανάκτησης ενέργειας σε συνδυασμό με το σύστημα πέδησης. Η Audi είναι η πρώτη που χρησιμοποιεί ένα τέτοιο σύστημα σε ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής.

Audi-e-tron-autonomia-1200x800
Audi-e-tron-Sportback-gallery-1200x800-6

Επιλογές φόρτισης στο σπίτι και σε ταξίδια

Η Audi προσφέρει διάφορες λύσεις για φόρτιση στο σπίτι. Το standard σύστημα φόρτισης μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε με οικιακή πρίζα 230 volt είτε σε τριφασική 400 volt. Το προαιρετικό σύστημα φόρτισης Connect, διπλασιάζει την ισχύ φόρτισης έως και 22 kW. Σε συνδυασμό με ένα οικιακό σύστημα διαχείρισης ενέργειας, προσφέρει έξυπνες λειτουργίες όπως φόρτιση όταν η ηλεκτρική ενέργεια είναι λιγότερο δαπανηρή ή με ηλιακή ενέργεια εάν το σπίτι είναι εξοπλισμένο με φωτοβολταϊκό σύστημα. O οδηγός μπορεί να ελέγχει όλες τις διαδικασίες φόρτισης μέσω του smartphone, με την εφαρμογή myAudi.

Για τη φόρτιση σε μεγάλες διαδρομές, μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι σταθμοί γρήγορης φόρτισης, για φόρτιση με συνεχές ρεύμα (DC) έως και 150 volt. Αυτό σημαίνει ότι το Audi e-tron είναι έτοιμο για την επόμενη μεγάλη διαδρομή ενός ταξιδιού σε περίπου μισή ώρα.

Στο Audi virtual cockpit, ο οδηγός μπορεί να δει τις πιο σημαντικές πληροφορίες, καθώς και τις ειδικές υπηρεσίες e-tron, με μια ματιά: για παράδειγμα, την τρέχουσα στάθμη της μπαταρίας, το υπόλοιπο αυτονομίας, τη διάρκεια οδήγησης, καθώς και την απόσταση που διένυσε.

Audi-e-tron-gallery-1200x800-13

Στο Audi MMI, μπορείτε να προγραμματίσει ένα χρονόμετρο για τη φόρτιση της μπαταρίας e-tron και έναν μεμονωμένο στόχο φόρτισης ανά πάσα στιγμή.

Audi-e-tron-MMI-1200x800

AUDI KARENTA

Η Karenta, με 50 χρόνια τεχνογνωσία στα αυτοκίνητα της Audi, προσφέρει μία σειρά από επιλογές για την απόκτηση ενός πλήρως ηλεκτρικού μοντέλου, με Karenta Leasing ή χρηματοδότηση της αγοράς του και τη σιγουριά της συντήρησής του από τους πλέον έμπειρους στα αυτοκίνητα Audi.

Δείτε τις εκδόσεις του Audi e-tron

Χρηματοδοτικά Προγράμματα για το Audi e-tron

Αποκτήστε τώρα το Audi e-tron , σε ειδική τιμή και με χρηματοδότηση. Ανακαλύψτε τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα Audi Now στην Karenta.

 

Κλείστε Ραντεβού για test drive ή Ζητήστε Προσφορά

Κλείστε τώρα δωρεάν ραντεβού για test drive με το Audi e-tron και νιώστε και εσείς την υπέρτατη οδηγική εμπειρία του. Εναλλακτικά, αν θέλετε, μπορείτε να ζητήσετε προσφορά σε λιγότερο από 1 λεπτό.

Εκδόσεις Αudi e-tron & e-tron Sportback

Δείτε τις πιο δημοφιλείς εκδόσεις του Αudi e-tron & e-tron Sportback στην Karenta

Audi-e-tron-ekdoseis-55-quattro-Advanced-350x350
Μοντέλο Audi e-tron 55 quattro Advanced
Battery Electric Vehicle
   
ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 87,800 €
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  
   
ΙΣΧΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΑ (kW/hp) 300/408
ΡΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΑ 664
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ 0-100 km/h (δευτερόλεπτα) 5.7
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΕΣΗ (kWh/100km) WLTP 24
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ (Km) WLTP 406
ΜΗΚΟΣ x ΠΛΑΤΟΣ (ΜΕ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ) x ΥΨΟΣ (mm) 4.901/1.935/1.629
ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ  (mm) 2,928
ΟΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ (Kg) 2,595
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ (l) 660

 

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
 
ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (Adaprtive Air Suspension) 
AUDI PRE SENSE BASIC & AUDI PRE SENSE FRONT ΜΕ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΖΩΝ
AUDI SOUND SYSTEM ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΤΗ 6 ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ 10 ΗΧΕΙΑ
AUDI VIRTUAL COCKPIT
ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΥΟ ΖΩΝΩΝ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΣΚΙΑΣΗΣ
BLUETOOTH INTERFACE
ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΧΥΤΕΣ  9J x 20, ΣΕ ΣΧΕΔΙΟ 5 ΒΡΑΧΙΟΝΩΝ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ 255/50 R 20
ΕΜΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ
ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ & ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ (Cruise control incl. speed limiter)
ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ, ΕΜΠΡΟΣ ΠΛΕΥΡΙΚΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ & ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΕΡΟΣΑΚΩΝ ΚΕΦΑΛΗΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ISOFIX ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ & ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ TOP TETHER
ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ Silver Gray Diamond Paint
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ, ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΙ KAI ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΥΦΑΣΜΑ Effekt
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤ'ΑΠΑΙΤΗΣΗ (Functions On Demand)
ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΟΡΟΦΗΣ ΣΕ ΥΦΑΣΜΑ Moon Silver
ΘΕΡΜΟΜΩΝΟΤΙΚΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΡΜΙΚΑ ΤΖΑΜΙΑ
ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΟΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΣΕ ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (LANE DEPARTURE WARNING) 
ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ
LED ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ & ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ & ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΟΡΤΑΣ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ
MMI radio plus με οθόνη αφής 10.1" (1540x720) MMI με απτική ανάδραση, 1 SDXC memory card reader και 2 USB-A θύρες με λειτουργία μεταφοράς δεδομένων και φόρτισης,  Bluetooth interface (hands-free and audio streaming) και ενσωματωμένο πίνακα ελέγχου MMI με οθόνη αφής 8,6 "(1280x640) με απτική ανάδραση για έλεγχο λειτουργίας του κλιματισμού και ως πεδίο εισαγωγής για την αναγνώριση χειρογράφου κειμένου
MMI NAVIGATION PLUS ΜΕ MMI TOUCH RESPONSE
ΠΛΗΚΤΡΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ MMI ΣΕ ΟΨΗ ΜΑΥΡΟΥ ΜΑΤ
AUDI CONNECT SAFETY & SERVICE συμπ. Λειτουργιών ελέγχου του οχήματος
AUDI CONNECT NAVIGATION & INFOTAINMENT
AUDI MUSIC INTERFACE
ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ AUDI COMPACT
ΚΑΛΩΔΙΟ ΦΟΡΤΙΣΗΣ Mode 3 (22 Kw)
ΚΑΛΩΔΙΟ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΙΖΑ ΟΙΚΙΑΚΗ type E/F (DE/FR) & ΓΙΑ ΠΡΙΖΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥΤΥΠΟΥ CEE 16 A/400 V/6 h
ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΜΕ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ 360°
ΨΗΦΙΑΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΛΗΨΗ (DAB)
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΟΔΕΥΙΚΗΣ ΣΤΡΕΨΗΣ
ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ (ΧΩΡΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ SAFELOCK)
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΣΤΑΣΗ
ΣΚΙΑΔΙΑ ΜΕ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ 
ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΡΜΠΡΙΖ 
ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ / ΚΑΜΕΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ ΜΠΟΥΛΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΤΡΟΧΟΥ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ
ΠΑΤΑΚΙΑ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ
KIT ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ & ΣΕΤ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ
ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Audi-e-tron-Sportback-ekdoseis-55-quattro-Advanced-350x350
Μοντέλο Audi e-tron Sportback 55 quattro Advanced
Battery Electric Vehicle
   
ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 94,950 €
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  
   
ΙΣΧΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΑ (kW/hp) 300/408
ΡΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΑ 664
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ 0-100 km/h (δευτερόλεπτα) 5.7
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΕΣΗ (kWh/100km) *WLTP 22.6
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ (Km) *WLTP 414
ΜΗΚΟΣ x ΠΛΑΤΟΣ (ΜΕ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ) x ΥΨΟΣ (mm) 4.901/1.935/1.616
ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ  (mm) 2,928
ΟΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ (Kg) 2,595
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ (l) 615/1665

 

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
 
ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (Adaprtive Air Suspension) 
AUDI PRE SENSE BASIC & AUDI PRE SENSE FRONT ΜΕ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΖΩΝ
AUDI SOUND SYSTEM ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΤΗ 6 ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ 10 ΗΧΕΙΑ
AUDI VIRTUAL COCKPIT
ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΥΟ ΖΩΝΩΝ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΣΚΙΑΣΗΣ
BLUETOOTH INTERFACE
ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΧΥΤΕΣ  9J x 20, ΣΕ ΣΧΕΔΙΟ 5 ΒΡΑΧΙΟΝΩΝ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ 255/50 R 20
ΕΜΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ
ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ & ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ (Cruise control incl. speed limiter)
ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ, ΕΜΠΡΟΣ ΠΛΕΥΡΙΚΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ & ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΕΡΟΣΑΚΩΝ ΚΕΦΑΛΗΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ISOFIX ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ & ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ TOP TETHER
ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ Silver Gray Diamond Paint
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ, ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΙ KAI ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΥΦΑΣΜΑ Effekt
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤ'ΑΠΑΙΤΗΣΗ (Functions On Demand)
ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΟΡΟΦΗΣ ΣΕ ΥΦΑΣΜΑ Moon Silver
ΘΕΡΜΟΜΩΝΟΤΙΚΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΡΜΙΚΑ ΤΖΑΜΙΑ
ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΟΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΣΕ ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (LANE DEPARTURE WARNING) 
ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ
LED ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ & ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ & ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΟΡΤΑΣ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ
MMI radio plus με οθόνη αφής 10.1" (1540x720) MMI με απτική ανάδραση, 1 SDXC memory card reader και 2 USB-A θύρες με λειτουργία μεταφοράς δεδομένων και φόρτισης,  Bluetooth interface (hands-free and audio streaming) και ενσωματωμένο πίνακα ελέγχου MMI με οθόνη αφής 8,6 "(1280x640) με απτική ανάδραση για έλεγχο λειτουργίας του κλιματισμού και ως πεδίο εισαγωγής για την αναγνώριση χειρογράφου κειμένου
MMI NAVIGATION PLUS ΜΕ MMI TOUCH RESPONSE
ΠΛΗΚΤΡΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ MMI ΣΕ ΟΨΗ ΜΑΥΡΟΥ ΜΑΤ
AUDI CONNECT SAFETY & SERVICE συμπ. Λειτουργιών ελέγχου του οχήματος
AUDI CONNECT NAVIGATION & INFOTAINMENT
AUDI MUSIC INTERFACE
ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ AUDI COMPACT
ΚΑΛΩΔΙΟ ΦΟΡΤΙΣΗΣ Mode 3 (22 Kw)
ΠΡΙΖΑ ΟΙΚΙΑΚΗ type E/F (DE/FR) & ΠΡΙΖΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ CEE 16 A/400 V/6 h
ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΜΕ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ 360°
ΠΡΟΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ SMARTPHONE INTERFACE (ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ FOD)
ΦΗΦΙΑΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΛΗΨΗ (DAB)
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΟΔΕΥΙΚΗΣ ΣΤΡΕΨΗΣ
ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ADVANCED ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ ΣΕ ΓΚΡΙ MANHATTAN, ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ*
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ (ΧΩΡΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ SAFELOCK)
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΣΤΑΣΗ
ΣΚΙΑΔΙΑ ΜΕ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ 
ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΡΜΠΡΙΖ 
ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ / ΚΑΜΕΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ ΜΠΟΥΛΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΤΡΟΧΟΥ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ
ΠΑΤΑΚΙΑ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ
KIT ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ & ΣΕΤ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ
ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Βρείτε το Audi e-tron & e-tron Sportback στα καταστήματα Karenta

Δείτε από κοντά, οδηγήστε και κάντε δικό σας το Audi e-tron & e-tron Sportback σε ένα από τα παρακάτω καταστήματα Karenta.

Karenta Μαρούσι - Έκθεση Audi Α. Παπανδρέου 21 & Ερατούς,Τηλ: 2106104980
Karenta Αργυρούπολη - Έκθεση Audi Λ. Βουλιαγμένης 566,Τηλ: 2109981720
Karenta-Μανδύλας Θεσσαλονίκη, Θέρμη - Έκθεση Audi Λ. Γεωργικής Σχολής 105, Θέρμη,Τηλ: 2314173900
Karenta Ηράκλειο Κρήτης - Έκθεση Audi 5ο χλμ Ηρακλείου - Μοιρών,Τηλ: 2810240640