Škoda Enyaq iV

Τιμή: Από 37.900€
Skoda-Enyaq-iV-header-1900x633-a

H Škoda δημιούργησε εξαρχής το Enyaq iV.

Το πρώτο της SUV για αποκλειστικά ηλεκτρική κίνηση!

Η KARENTA παρουσιάζει το εντελώς νέο Enyaq iV! Το πρώτο μοντέλο που βασίζεται στη νέα πλατφόρμα που δημιουργήθηκε από τη Škoda, αποκλειστικά για αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Škoda ξεχωρίζει με το στιλ του και το ευρύχωρο εσωτερικό του, τα υψηλής ποιότητας υλικά και την κορυφαία τεχνολογία του. Με επιλογές ενός ή δύο ηλεκτροκινητήρων και κίνηση σε δύο ή τέσσερις τροχούς αντίστοιχα, το Enyaq iV βάζει πολύ ψηλά τον πήχη της σύγκρισης στα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Karenta-Leasing-visual-600x400

Škoda Enyaq iV από 362€/μήνα με Karenta Leasing

  • Ετοιμοπαράδοτο
  • Δωρεάν οικιακός φορτιστής.
  • Δωρεάν μελέτη εγκατάστασης.
  • Δυνατότητα test drive 48 ωρών.
  • Συντήρηση στα Εξουσιοδοτημένα σημεία Service Karenta.

Ένα ηλεκτρικό SUV με δυνατότητα επιλογής πίσω κίνησης ή τετρακίνησης!

Το Škoda Enyaq iV σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε εξαρχής για αποκλειστικά ηλεκτρική κίνηση. Το αυτοκίνητο βασίζεται πάνω σε μία νέα αρθρωτή πλατφόρμα που αναπτύχθηκε για να δέχεται εφαρμογές κορυφαίας τεχνολογίας, ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού. Φιλικό προς το περιβάλλον και αθόρυβο, το Enyaq iV φέρνει μία νέα διάσταση στην απόλαυση της οδήγησης.

Στο Enyaq iV προσφέρεται η επιλογή ενός ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένου στον πίσω άξονα ή δύο ηλεκτροκινητήρων τοποθετημένων στον πίσω και εμπρός άξονα για κίνηση στους 4 τροχούς. Η κορυφαία απόκριση και πρόσφυση του αυτοκινήτου συμπληρώνεται από την ευελιξία του με μικρή διάμετρο κύκλου στροφής.

Skoda-Enyaq-iV-1200x800-performance-rear-or-all-wheel-drive

Επιλέξτε το πρόγραμμα οδήγησης που χρειάζεστε για διαφορετικές διαδρομές!

Στο Škoda Enyaq iV είναι διαθέσιμη Επιλογή Προγράμματος Οδήγησης (Driving Mode Select) με 6 προγράμματα: Eco+, Eco, Comfort, Normal, Sport και Individual.

Η επιλογή κάποιου από τα παραπάνω προγράμματα επηρεάζει την απόκριση του οχήματος στην επιτάχυνση, τη διαθέσιμη ροπή, τη μέγιστη ταχύτητα, την ένταση του κλιματισμού και, φυσικά, την κατανάλωση.

Το επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης συνδυάζεται με το σύστημα DCC (Dynamic Chassis Control) και επηρεάζει ανάλογα τις ρυθμίσεις της ανάρτησης.

Skoda-Enyaq-iV-1200x800-performance-drive-modes

Επιλογή μεγέθους μπαταρίας για αυτονομία έως 537 χλμ.!

Στο Škoda Enyaq iV τα στοιχεία της μπαταρίας είναι ενσωματωμένα στο δάπεδο. Έτσι, επιτυγχάνεται χαμηλότερο κέντρο βάρος του αυτοκινήτου, στοιχείο πολύ σημαντικό για την οδηγική συμπεριφορά και τον ωφέλιμο χώρο για τους επιβάτες.

Η επιλογή ανάμεσα σε τρείς διαφορετικές χωρητικότητες μπαταρίας (55 KWh στο βασικό μοντέλο Škoda Enyaq iV 5062 KWh στο Enyaq iV 60 και 82 KWh στο Enyaq iV 80), καθορίζει τη συνολική ισχύ και αυτονομία του αυτοκινήτου. Η μπαταρία των 82 kWh χρησιμοποιείται, επίσης, από δύο μοντέλα που είναι εφοδιασμένα με έναν δεύτερο ηλεκτρικό κινητήρα, τοποθετημένο εμπρός και, συνεπώς, με κίνηση σε όλους τους τροχούς: τα Enyaq iV 80X και Enyaq iV vRS.

Ενδεικτικά, το κορυφαίο μοντέλο της γκάμας επιταχύνει από 0 έως 100 χλμ./ώρα σε μόλις 6,2 δευτερόλεπτα και έχει μέγιστη ταχύτητα 180 χλμ./ώρα, ενώ η μέγιστη αυτονομία της έκδοσης Škoda Enyaq iV 80 φτάνει τα 537 χλμ.

Επαναφόρτιση στο 80% σε μόλις 40 λεπτά με ταχυφορτιστή!

Το Škoda Enyaq iV μπορεί να φορτιστεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Εκτός από τη συμβατική υποδοχή 230 Volt οικιακής πρίζας με έξοδο εναλλασσόμενου ρεύματος 2,3 kW, το όχημα μπορεί επίσης να φορτιστεί άνετα κατά τη διάρκεια της νύχτας στο σπίτι (ή την παραμονή στο γραφείο), χρησιμοποιώντας ένα Wall Box ισχύος έως και 11 kW. Αυτή διαρκεί 6 έως 8 ώρες, ανάλογα με το μέγεθος της μπαταρίας.

Οι σταθμοί γρήγορης φόρτισης DC με ισχύ φόρτισης 125 kW αποτελούν την τρίτη επιλογή. Μπορούν να επαναφορτίζουν την μπαταρία του Enyaq iV από το 10% στο 80% σε μόλις 40 λεπτά.

Μία εναλλακτική δυνατότητα φόρτισης προκύπτει από το σύστημα Ανάκτησης Ενέργειας Πέδησης (Brake Energy Generation): η κινητική ενέργεια του οχήματος μετατρέπεται σε ηλεκτρισμό, ο οποίος αποθηκεύεται στην μπαταρία.

Εξωτερικός σχεδιασμός γεμάτος στιλ και αυτοπεποίθηση!

Η σχεδιαστική γλώσσα του Enyaq iV χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και έντονα συναισθήματα. Το νέο SUV εντυπωσιάζει με τέλειες αναλογίες και εξαιρετική ευρυχωρία. Tο πρώτο ηλεκτρικό SUV της Škoda έχει και έναν δικό του μοναδικό χαρακτήρα που εκφράζεται ιδανικά από το Crystal Face, που περιλαμβάνει τη νέα, εντυπωσιακή φωτιζόμενη μάσκα Škoda.

Skoda-Enyaq-iV-1200x800-exterior-design-a
Skoda-Enyaq-iV-1200x800-exterior-design-b

Design Selection επιλογές για το εσωτερικό του Enyaq iV!

Το νέο concept των Design Selection αντικαθιστά τα κλασικά επίπεδα εξοπλισμού και θέτει νέα πρότυπα για το εσωτερικό του νέου Enyaq iV. Κάθε Design Selection, δημιουργία των σχεδιαστών της ŠKODA, παρέχει ένα καλαίσθητο εσωτερικό με μία μοναδική αίσθηση ευ ζην και διαθέτει φυσικά, αειφόρα επεξεργασμένα και ανακυκλωμένα υλικά. Μία νέα, σαφέστερη διάρθρωση των διαθέσιμων επιλογών, καθιστά γρήγορη και εύκολη την εξατομίκευση του οχήματος, για να ταιριάζει στο προσωπικό γούστο του πελάτη.

Skoda-Enyaq-iV-1200x800-interior-d
Skoda-Enyaq-iV-1200x800-interior-c

Προηγμένα συστήματα υποβοήθησης ασφάλειας!

Το ολοκαίνουριο Škoda Enyaq iV είναι εξοπλισμένο με τα πιο πρόσφατα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, που του δίνουν τη δυνατότητα να ταξιδεύει χωρίς να ανησυχεί, τόσο σε συνθήκες συμφόρησης μέσα στην πόλη, όσο και σε μεγάλους αυτοκινητόδρομους.

Με μία μεγάλη γκάμα συστημάτων, στην οποία περιλαμβάνεται το Travel Assist, που έχει πλέον ακόμη περισσότερες λειτουργίες, καθώς και τηλεχειριζόμενο και προγραμματιζόμενο τρόπο στάθμευσης.

Επίσης, οι επιβάτες του Enyaq iV προστατεύονται από έως και 9 αερόσακους που λειτουργούν σε συνδυασμό με τις ζώνες ασφαλείας τριών σημείων.

Skoda-Enyaq-iV-1200x800-safety-a
Skoda-Enyaq-iV-1200x800-safety-b

Παραμείνετε συνδεδεμένοι καθ’ οδόν!

Το εντελώς νέο Enyaq iV είναι πάντα και έξυπνα συνδεδεμένο. Το σύστημα infotainment νέας γενιάς με μεγάλη κεντρική οθόνη 13 ιντσών και ενσωματωμένη κάρτα SIM, προσφέρει πρακτικές λειτουργίες όπως μηνύματα για την κυκλοφορία ή σύνδεση wi-fi για τις συσκευές των επιβατών.

Το SmartLink επιτρέπει τη χρήση και τον έλεγχο εφαρμογών smartphone μέσω της οθόνης του συστήματος infotainment.

Το Online Škoda Connect συνδυάζει ένα βασικό σύνολο online υπηρεσιών, που περιλαμβάνει το eCall, αναβαθμίσεις λογισμικού και βασικές λειτουργίες για ηλεκτρικά οχήματα στο Remote Access (Απομακρυσμένη Πρόσβαση), όπως ο έλεγχος της φόρτισης της μπαταρίας και του κλιματισμού στο εσωτερικό.

ŠKODA KARENTA

Η KARENTA, με 50 χρόνια παρουσίας στον κλάδο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα και σημαντική εξειδίκευση στα αυτοκίνητα Škoda, προσφέρει μία σειρά από επιλογές για την απόκτηση του πλήρως ηλεκτρικού Enyaq iV, με Karenta Leasing ή χρηματοδότηση της αγοράς του και τη σιγουριά της συντήρησής του από τους πλέον έμπειρους στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα Škoda.

ΕΠΟΜΕΝΟ: Δείτε τις εκδόσεις του Škoda Enyaq iV

Χρηματοδοτικά Προγράμματα για το Škoda Enyaq iV

Αποκτήστε τώρα το Škoda Enyaq iV και με χρηματοδότηση. Ανακαλύψτε τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα ŠKODA ONE στην Karenta.

 

Κλείστε Ραντεβού για test drive ή Ζητήστε Προσφορά

Κλείστε τώρα δωρεάν ραντεβού για test drive με το Škoda Enyaq iV και νιώστε και εσείς την υπέρτατη οδηγική εμπειρία του. Εναλλακτικά, αν θέλετε, μπορείτε να ζητήσετε προσφορά σε λιγότερο από 1 λεπτό.

Βρείτε το Škoda Enyaq iV στα καταστήματα Karenta

Δείτε από κοντά, οδηγήστε και κάντε δικό σας το Škoda Enyaq iV σε ένα από τα παρακάτω καταστήματα Karenta.

Karenta Γλυφάδα - Έκθεση Škoda Λεωφόρος Βουλιαγμένης 23 & Τζαβέλλα,Τηλ: 2109981730
Karenta Ηράκλειο Κρήτης - Έκθεση Škoda 5ο χλμ Ηρακλείου - Μοιρών,Τηλ: 2810540253