Volkswagen up!

Τιμή: Από 14.900€
Κλείστε Test Drive
Volkswagen-up-header-1900x633

Volkswagen up! Δίνει χρώμα στην καθημερινότητά σας!

Μικρό, ωστόσο από τα πιο ευρύχωρα της κατηγορίας του. Το Volkswagen up! είναι το ιδανικό αυτοκίνητο πόλης που προσαρμόζεται στο προσωπικό σας στιλ και φέρνει περισσότερο χρώμα στην καθημερινότητά σας.

Ιδιαίτερο highlight αποτελεί το σύστημα διασύνδεσης με το smartphone σας για να είστε πάντα και παντού συνδεδεμένοι. Κάντε το δικό σας τώρα στην Karenta! Διαθέσιμο αποκλειστικά 5θυρο και με επιλογή κινητήρα βενζίνης ή φυσικού αερίου.

Σχεδίαση τόσο μοναδική, όσο εσείς!

Το νέο up! προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία. Με νεανική, μινιμαλιστική σχεδίαση, πλούσιο εξοπλισμό και δυνατότητα διαμόρφωσης, για να εκφράσετε ελεύθερα το δικό σας στιλ.

Νέο up! Δύο εκδόσεις, πολλές επιλογές!

Το νέο up! προσαρμόζεται στο προσωπικό σας στιλ. Επιλέξτε την έκδοση move up! και διαλέξτε ανάμεσα σε 8 χρωματικές επιλογές.

Κερδίστε τις εντυπώσεις με διχρωμία στην έκδοση colour up! Οι εξωτερικοί καθρέφτες και η πανοραμική οροφή σε μαύρο χρώμα συνδυάζονται υπέροχα με το χρώμα αμαξώματος που θα επιλέξετε, καθώς και με τα φιμέ πίσω κρύσταλλα και τις ζάντες αλουμινίου "La Boca" 16''.

Volkswagen-colour-up-petrol-1200x800-v2

Νέο eco up! Κίνηση με φυσικό αέριο!

Το eco up! είναι οικονομικό αλλά και φιλικό προς το περιβάλλον λόγω της αποδοτικής μετάδοσης κίνησης με φυσικό αέριο που περιορίζει το κόστος κατανάλωσης καυσίμου σε μόλις 2,8€/100χλμ. καθώς και την παραγωγή CO₂. Ιδανικό αυτοκίνητο για την πόλη, πραγματικά πράσινο και σχεδόν αθόρυβο.

Το ρεζερβουάρ φυσικού αερίου προσφέρει αυτονομία έως 380 χιλιόμετρα, ενώ όταν αδειάσει γίνεται μεταγωγή κατά τη διάρκεια της οδήγησης στο εφεδρικό ρεζερβουάρ βενζίνης και μπορείτε να διανύσετε 220 χιλιόμετρα επιπλέον. Έτσι, η συνολική του αυτονομία φτάνει τα 600 χιλιόμετρα!

Volkswagen-eco-up-CNG-fysiko-aerio-1200x800

Μικρό αυτοκίνητο, μεγάλη άνεση!

Η απόλυτη άνεση βρήκε επιτέλους τη θέση της μέσα σε μικρές διαστάσεις. Με ανέλπιστα μεγάλο χώρο για έως και 4 επιβάτες αλλά και όλες τις ενδείξεις και λειτουργίες σε άμεση πρόσβαση στον οδηγό, η οδήγηση με το νέο up! γίνεται ακόμα πιο άνετη!

Το up! δίνει βάση και στη συνδεσιμότητα!

Το smartphone είναι το κέντρο σας συνδεσιμότητας του up! H μουσική, οι τρέχουσες πληροφορίες κυκλοφορίας, οι τηλεφωνικές συνομιλίες κατά τη διάρκεια σας διαδρομής, όλα γίνονται συνδέοντας το up! με το smartphone σας.

Ασφάλεια και άνεση στις διαδρομές!

Το up! διαθέτει όλα όσα χρειάζονται για να γίνουν οι μετακινήσεις σας πιο άνετες και ασφαλείς! Προσφέρεται με νέας τεχνολογίας αερόσακους οδηγού, συνοδηγού και πλευρικούς για εμπρός και πίσω επιβάτες. Με τα προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού που περιλαμβάνουν και συστήματα υποβοήθησης, εξασφαλίζετε ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια σας διαδρομές σας.

ΠΑΚΕΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

VOLKSWAGEN KARENTA

Η KARENTA είναι η πρώτη εξουσιοδοτημένη εταιρεία για τη διάθεση και υποστήριξη των αυτοκινήτων Volkswagen στην Ελλάδα. Εδώ και 50 χρόνια παρέχει τους καλύτερους όρους για την αγορά ενός Volkswagen, ενώ η μοναδική τεχνολογική εξειδίκευσή της στη φροντίδα και τη συντήρηση των αυτοκινήτων, εγγυάται την άριστη λειτουργία τους στη διάρκεια της ζωής τους. Έτσι, μέσα από όλα αυτά τα χρόνια έχει δημιουργήσει αναρίθμητες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους οδηγούς Volkswagen.

ΕΠΟΜΕΝΟ: Δείτε τις εκδόσεις του Volkswagen up!

Δείτε άλλα μοντέλα Volkswagen

Εκδόσεις Volkswagen up!

Δείτε τις πιο δημοφιλείς εκδόσεις του Volkswagen up! στην Karenta

VW-move-up-petrol-65-PS-350x350
Μοντέλο move up! 1.0 65 PS - 5θυρο
ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 14.900€

 

Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό

VW-colour-up-petrol-65-PS-350x350
Μοντέλο colour up! 1.0 65 PS - 5θυρο
ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 15.900€

 

Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό

VW-eco-up-CNG-68-PS-350x350-b
Μοντέλο eco up! 1.0 68 PS CNG - 5θυρο
ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.650€

 

Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό

Βρείτε το Volkswagen up! στα καταστήματα Karenta

Δείτε από κοντά, οδηγήστε και κάντε δικό σας το Volkswagen up! σε ένα από τα παρακάτω καταστήματα Karenta.

Karenta Μαρούσι - Έκθεση Volkswagen Μαραθωνομάχων 35 & Νηρηίδων 6Β,Τηλ: 2106801036
Karenta Αργυρούπολη - Έκθεση Volkswagen Λ. Βουλιαγμένης 568,Τηλ: 2109981710
Karenta Πειραιάς - Έκθεση Volkswagen Πειραιώς 76Α,Τηλ: 2104148900
Karenta-Μανδύλας Θεσσαλονίκη - Έκθεση Volkswagen 26ης Οκτωβρίου & Κωλέττη 1,Τηλ: 2310530623
Karenta-Μανδύλας Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά - Έκθεση Volkswagen Εθνικής Αντιστάσεως 120, Φοίνικας - Καλαμαριά,Τηλ: 2314173000
Karenta Ηράκλειο Κρήτης - Έκθεση Volkswagen 5ο χλμ Ηρακλείου - Μοιρών,Τηλ: 2810331050
Karenta Χανιά - Έκθεση Volkswagen Κάτω Δαράτσο Νέας Κυδωνίας,Τηλ: 2821033433