Αγοράζουμε το αυτοκίνητό σας!

Πουλάτε το αυτοκίνητό σας; Το αγοράζουμε τοις μετρητοίς!

Η Karenta αγοράζει το μεταχειρισμένο σας αυτοκίνητο οποιασδήποτε μάρκας.

  • Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα προχωρήσουν σε εκτίμηση της κατάστασης του αυτοκινήτου σας και θα σας κάνουν την καλύτερη προσφορά της αγοράς.
  • Η εκτίμηση του αυτοκινήτου σας ακολουθεί διαφανείς διαδικασίες και μπορείτε να έχετε ολοκληρώσει την πώληση του αυτοκινήτου σας σε μόλις 3 μέρες!
  • Το σημαντικότερο είναι ότι αγοράζουμε το αυτοκίνητό σας τοις μετρητοίς, χωρίς χρονοκαθυστέρηση και χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε νέο αυτοκίνητο!

 

Ανταλλάσσουμε το παλιό σας αυτοκίνητο με ένα νέο μεταχειρισμένο!

Ελάτε να σας κάνουμε εκτίμηση του αυτοκινήτου σας και να επιλέξετε το επόμενο νέο μεταχειρισμένο σας από τις εκθέσεις αυτοκινήτων μας. Τα αυτοκίνητα που διαθέτουμε έχουν την υπογραφή της Karenta και διατίθενται προς πώληση έπειτα από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και ελέχγου 110 σημείων.

Είμαστε ενταγμένοι στα προγράμματα Das WeltΑuto και Audi Approved Plus τα οποία θέτουν αυστηρές προδιαγραφές στα αυτοκίνητα με βάση την ηλικία, τα χιλιόμετρα και την τεχνική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Αυτό σημαίνει για εσάς ότι γνωρίζετε ακριβώς τι αυτοκίνητο αγοράζετε!

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή αγοράς του αυτοκινήτου σας!