Νέο Volkswagen Caddy Van

Τιμή: Από 25.700€ (19.179€ + ΦΠΑ)
Κλείστε Test Drive
Volkswagen-Caddy-Van-header-1900x633

Αποκτήστε το νέο Caddy Van στην Karenta!

Ελάτε σήμερα σε ένα κατάστημα VOLKSWAGEN KARENTA και κάντε δικό σας το νέο Caddy Van, το επαγγελματικό όχημα που ανταποκρίνεται άνετα στην εργασιακή σας καθημερινότητα όπως ένας ιδανικός συνεργάτης.

Τώρα, δικό σας με:

Εργοστασιακή Εγγύηση
5 χρόνια ή 100.000 χλμ.

Karenta-Leasing-detective-campaign-benefits-600x400
Karenta Leasing. Leasing για... ψαγμένους!

Volkswagen Caddy Van από 224€ / μήνα

  • Ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.
  • Δυνατότητα test drive.
  • Τεχνογνωσία Εξουσιοδοτημένων Σημείων Karenta.
  • Προσωπικός Σύμβουλος & προτεραιότητα στο service.

Νέο Caddy Van. Το καλύτερο Caddy που φτιάχτηκε ποτέ!

Η πέμπτη γενιά του Volkswagen Caddy, είναι πιο ευρύχωρη και τεχνολογικά προηγμένη. Το πλήρως επανασχεδιασμένο Caddy Van βασίζεται στη μεταβλητή πλατφόρμα «MQB», που χρησιμοποιείται και στο Golf 8. Οι προηγμένες τεχνολογίες που παρουσιάστηκαν στο Golf είναι διαθέσιμες και στο Caddy όπως, ενδεικτικά, το «Travel Assist» και το αυτόματο φρενάρισμα σε αλλαγή κατεύθυνσης, που κάνουν την οδήγησή του πιο εύκολη και ασφαλή. Έτσι, παραμένει όπως πάντα αξιόπιστο, ευέλικτο και μοντέρνο.

Νέος χαρισματικός σχεδιασμός

Το εξωτερικό του νέου Caddy Van έχει καινούριο σχεδιασμό και μακρύτερο μεταξόνιο, αυξημένο από τα 2.682 στα 2.755 χιλιοστά, που εξασφαλίζει στο Caddy μία πιο δυναμική εμφάνιση. Ταυτόχρονα, ο νέος βελτιστοποιημένος χώρος εργασίας προσφέρει άνεση και πρακτικότητα με άμεση προσβασιμότητα σε ό,τι χρειάζεται ο οδηγός του.

Volkswagen-Caddy-Van-exterior-design-1200x800-b
Volkswagen-Caddy-Van-exterior-design-1200x800-c

Ψηφιακός hi-tech πίνακας οργάνων

Με νέο σχεδιασμό των στοιχείων ένδειξης και ελέγχου, με διεπαφή είτε από αναλογικά όργανα με ψηφιακή οθόνη πολλαπλών λειτουργιών είτε από το νέο «Digital Cockpit». Ανάλογα με την έκδοση, διατίθενται ραδιόφωνο και συστήματα πλοήγησης με οθόνες αφής 6,5 ιντσών, 8,25 ιντσών ή 10 ιντσών.

Μεγάλος και ευέλικτος χώρος φόρτωσης

Το εσωτερικό του Caddy εντυπωσιάζει με νέες λύσεις υψηλής τεχνολογίας και τον αισθητά καλύτερα αξιοποιήσιμο χώρο. Το Caddy Van παρέχει χώρο φόρτωσης 3,1 m3, ενώ στο Caddy Van Maxi η χωρητικότητα ανεβαίνει στα 3,7 m3. Ο διαθέσιμος χώρος αυξάνεται από τον πλήρως επανασχεδιασμένο πίσω άξονα.

Volkswagen-Caddy-Van-cargo-storage-space-1200x800
Volkswagen-Caddy-Van-rooftop-cargo-1200x800

Ασφάλεια για τα φορτία που μεταφέρει

Το Caddy Van έχει άφθονο χώρο για υλικά, εργαλεία, δέματα και πολλά άλλα αντικείμενα και διαθέτει χαρακτηριστικά που προσφέρουν στην ασφάλεια του φορτίου και την άνεση του πληρώματος.

Κινητήρες & μετάδοση

Οι ισχυροί κινητήρες του νέου Caddy Van πληρούν τις προδιαγραφές καυσαερίων Euro 6. Είναι εξοπλισμένοι με φίλτρα σωματιδίων και εξοικονομούν περισσότερα καύσιμα από τις προηγούμενες εκδόσεις του μοντέλου. Οι τέσσερις κινητήρες εσωτερικής καύσης του νέου Caddy Van συγκαταλέγονται στους πιο αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες TSI και TDI, που έχουν τοποθετηθεί ποτέ σε όχημα αυτής της κατηγορίας.

Προηγμένα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας

Στο νέο Caddy Van υπάρχουν πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, τα οποία επεμβαίνουν προληπτικά σε κρίσιμες καταστάσεις, προσφέροντας ασφάλεια και σιγουριά στις κουραστικές συνθήκες δουλειάς.

Caddy Van Maxi

To Caddy Van Maxi προσφέρει ακόμη μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης με τη χωρητικότητά του να ανεβαίνει στα 3,7 m3. Με το κατά 215 χιλιοστά μεγαλύτερο μεταξόνιο που φτάνει συνολικά στα 4.853 χιλιοστά, έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του χώρου φόρτωσης στα 3.700 λίτρα και το ωφέλιμο φορτίο στα 732 κιλά. Χάρη στις συρόμενες πόρτες που έχουν αυξηθεί σε πλάτος πάνω από τα 840 χιλιοστά (προηγουμένως 701 χιλιοστά), το νέο Caddy Van Maxi μπορεί τώρα να πάρει και μία δεύτερη ευρωπαλέτα φορτωμένη από το πλάι.

Volkswagen-Caddy-Van-Maxi-1200x800

VOLKSWAGEN KARENTA

Η KARENTA, εδώ και 50 χρόνια, παρέχει στους επαγγελματίες πελάτες της, ειδικούς όρους και διευκολύνσεις για την αγορά ενός Volkswagen. Φροντίζει ακόμη για την εφαρμογή προγραμμάτων συντήρησης και επισκευών των επαγγελματικών αυτοκινήτων με ποιότητα, αξιοπιστία και λογικό κόστος. Στόχος, η αδιάκοπη ροή της επιχείρησής σας.

ΕΠΟΜΕΝΟ: Δείτε τις εκδόσεις του Volkswagen Caddy Van

Δείτε άλλα μοντέλα επαγγελματικών Volkswagen

Βρείτε το Νέο Volkswagen Caddy Van στα καταστήματα Karenta

Δείτε από κοντά, οδηγήστε και κάντε δικό σας το Νέο Volkswagen Caddy Van σε ένα από τα παρακάτω καταστήματα Karenta.

Karenta Μαρούσι - Έκθεση Volkswagen Επαγγελματικά Μαραθωνομάχων 35 & Νηρηίδων 6Β,Τηλ: 2106801036
Karenta Αργυρούπολη - Έκθεση Volkswagen Επαγγελματικά Λ. Βουλιαγμένης 568,Τηλ: 2109981710
Karenta Πειραιάς - Έκθεση Volkswagen Επαγγελματικά Πειραιώς 76Α,Τηλ: 2104148900
Karenta-Μανδύλας Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά - Έκθεση Volkswagen Επαγγελματικά Εθνικής Αντιστάσεως 120, Φοίνικας – Καλαμαριά,Τηλ: 2314173000
Karenta Ηράκλειο Κρήτης - Έκθεση Volkswagen Επαγγελματικά 5ο χλμ Ηρακλείου - Μοιρών,Τηλ: 2810331050
Karenta Χανιά - Έκθεση Volkswagen Επαγγελματικά Κάτω Δαράτσο Νέας Κυδωνίας,Τηλ: 2821033433