Volkswagen ID. Buzz Cargo

Τιμή: Από 56.000€ (45.161€ + ΦΠΑ)
vw-id-buzz-cargo-final-header-1900x633

Αποκτήστε τώρα το ID. Buzz Cargo στην Karenta!

Ελάτε σήμερα σε ένα κατάστημα Volkswagen Karenta και κάντε δικό σας το ID. Buzz Cargo. Το μοντέλο που αποδεικνύει ότι το μέλλον και στα επαγγελματικά οχήματα είναι ηλεκτρικό!

Αποκτήστε τώρα στην Karenta το αγαπημένο σας ηλεκτρικό όχημα με επιδότηση έως 8.000€ μέσω του προγράμματος "Κινούμαι Ηλεκτρικά 2" και μπείτε και εσείς στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης.

Ζητήστε προσφορά και ενημερωθείτε


Τώρα, δικό σας με:
Εργοστασιακή Εγγύηση
5 χρόνια
ή 100.000 χλμ.

ID. Buzz Cargo: το μέλλον των επαγγελματικών οχημάτων

Η επαγγελματική εκδοχή του ID. Buzz είναι εδώ από τη Volkswagen! Το νέο ηλεκτρικό επαγγελματικό βαν της Volkswagen επενδύει στη βιωσιμότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι πλήρως λειτουργικό, ευέλικτο, με μεγάλο όγκο φόρτωσης και, πάνω απ’ όλα, ικανό να διανύσει μεγάλες αποστάσεις χωρίς φόρτιση. Εξοπλισμένο με σύγχρονα ψηφιακά συστήματα και πλήρως δικτυωμένο, βελτιώνει αισθητά την επαγγελματική σας καθημερινότητα και το μόνο που μένει να σας θυμίζει το παρελθόν, είναι οι σχεδιαστικές αναφορές του στο εμβληματικό Bulli. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ψηφίστηκε ως το "International Van Of The Year 2023"!

Ηγείται της ηλεκτροκίνησης στα επαγγελματικά οχήματα

Με δυναμισμό και ευελιξία, το νέο ID. Buzz Cargo οδηγεί τα επαγγελματικά οχήματα στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης, όπου η βιωσιμότητα είναι επιταγή. Όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις του επαγγέλματός σας, με το ID. Buzz Cargo μπορείτε να πάτε παντού- ακόμη και σε περιβαλλοντικές ζώνες- και να διανύσετε απόσταση έως 425 χλμ. χωρίς φόρτιση, με μηδενικές εκπομπές CO2.

Δυναμική ηλεκτροκίνηση

Το νέο ID. Buzz Cargo είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτρικό κινητήρα μέγιστης ισχύος  150kW / 204PS, ο οποίος έχει τοποθετηθεί στον πίσω άξονα, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται εξοικονόμηση χώρου. Με επιτάχυνση, από στάση, 100 χλμ./ώρα σε 10,2 δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα 145 χλμ./ώρα, ανταπεξέρχεται αποτελεσματικά σε κάθε πρόκληση της επαγγελματικής σας καθημερινότητας. Επιπλέον, είναι ικανό να ρυμουλκήσει φορτία έως 1.000 kg, όταν συνδυαστεί το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης με τον προαιρετικό κοτσαδόρο.

VW-ID-Buzz-Cargo-exterior-electric-motor-600x400

Αυτονομία που διαρκεί χιλιόμετρα

Η φόρτιση της μπαταρίας του νέου ID. Buzz Cargo, θα σας απασχολήσει αφού θα έχετε διανύσει 425 χιλιόμετρα! Η μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής τάσης που διαθέτει, διακρίνεται για την υψηλή αντοχή κύκλων και τη χαμηλή αυτοεκφόρτιση και, κυρίως, για τη μηδενική ανάγκη συντήρησης. Βρίσκεται στο δάπεδο του νέου ID. Buzz Cargo και έχει ωφέλιμη χωρητικότητα 77 kWh (82 kWh συνολικά). Ο κατασκευαστής της εγγυάται ότι για τουλάχιστον 8 χρόνια ή 160.000 χλμ. το ωφέλιμο καθαρό ενεργειακό περιεχόμενό της δεν θα πέσει κάτω από το 70%.

VW-ID-Buzz-Cargo-gallery-3-1200x800

Φόρτιση γρήγορα, εύκολα και παντού!

Οι έξυπνες λύσεις γρήγορης φόρτισης σε συνδυασμό με τη μεγάλη αυτονομία μπαταρίας (έως 425 χλμ.), σας παρέχουν τη δυνατότητα να έχετε πάντα μαζί σας, στην επαγγελματική σας καθημερινότητα, έναν δυνατό “συνεργάτη”, το ID. Buzz Cargo. Φορτίστε το σχεδόν παντού: στο σπίτι σας, στην εταιρεία, σε έναν δημόσιο σταθμό φόρτισης. Το νέο ID. Buzz Cargo θα χρειαστεί περίπου 30 λεπτά για να επαναφορτίσει από 5% έως 80% με τη χρήση ταχυφορτιστή ισχύος 170 kW, ενώ σε AC ισχύος 11 kW για κανονική φόρτιση, όπως για παράδειγμα με τη χρήση του ID. Charger, θα χρειαστεί περίπου 7,5 ώρες.

VW-ID-Buzz-Cargo-exterior-charging-600x400

Για νοσταλγούς του Bulli αλλά και για λάτρεις της πρακτικότητας!

Ο σχεδιασμός του, σας μεταφέρει στα παιδικά σας χρόνια, ενώ ταυτόχρονα η πολυλειτουργικότητά του σάς δίνει μία εικόνα από το μέλλον. Ό,τι και αν αναζητάτε από το νέο σας επαγγελματικό βαν, το ηλεκτρικό ID. Buzz Cargo μπορεί να σας το προσφέρει! Σχεδιαστικά, θυμίζει το Volkswagen Bulli, έχοντας στην όψη του το ίδιο γοητευτικό “χαμόγελο” που στη νέα του εκδοχή, ωστόσο, μπορεί να σας “ανοιγοκλείσει” και το μάτι όταν πλησιάσετε, με το IQ. Light!

Επαγγελματισμός και ικανότητες στις σωστές διαστάσεις τους

Το νέο ID. Buzz Cargo είναι συμπαγές, με μακρύ μεταξόνιο (2.989 mm) ενώ σε μήκος ανέρχεται στα 4.712 mm, σε πλάτος στα 1.985 mm και σε ύψος στα 1.951 mm. Παράλληλα, διαθέτει υψηλή χωρητικότητα που είναι επαρκής για τη φόρτωση δύο εγκάρσιων ευρωπαλετών (μέγιστος όγκος φόρτωσης 3,9 m3). Οι προεξοχές, του είναι μικρές και ο κύκλος στροφής του εντυπωσιακός (μόλις 11,09 μέτρα) και έτσι μπορεί να κινείται ευέλικτα και εύκολα σχεδόν παντού.

VW-ID-Buzz-Cargo-exterior-professionalism2-600x400

Προβολείς LED για τέλεια ορατότητα

Η εργασία σας γίνεται ακόμη πιο ασφαλής και εύκολη με τους προβολείς LED που διαθέτει το ID. Buzz Cargo. Σε συνδυασμό και με τα πίσω φώτα LED, εξασφαλίζουν τέλεια ορατότητα στον δρόμο. Επιπλέον, το ID. Buzz Cargo σάς “ανοιγοκλείνει το μάτι” όταν πλησιάζετε με το κλειδί σας. Χάρη στο IQ. Light, σας δείχνει τις στροφές τη νύχτα με τους προβολείς IQ. Light LED- Matrix και σας φωτίζει τον δρόμο για το σπίτι σας στο σκοτάδι, με τη λειτουργία "Coming” και “Leaving-Home", είτε βγαίνετε από το όχημα είτε πηγαίνετε προς αυτό.

id-buzz-iq-light-600x400

Σας λύνει τα χέρια

Το ID. Buzz Cargo, μπορεί να γίνει ο πιο πιστός σας “συνεργάτης”, ανοίγοντας τις πόρτες και το καπό αυτόματα, αν το επιλέξετε, κατά τη διαδικασία φόρτωσης αλλά και εκφόρτωσης. Με τη λειτουργία “Easy Open and Close” σε συνδυασμό με το ηλεκτρικό πίσω καπό, ανοίγετε το αυτοκίνητό σας με μία κίνηση του ποδιού σας, έχοντας τα κλειδιά σας απλά κάπου πάνω σας. Με τη λειτουργία “Keyless Advanced”, κλειδώνετε και εκκινείτε το όχημα σχεδόν χωρίς κλειδί! Επιπλέον, μπορείτε να εξοπλίσετε το ID. Buzz Cargo σας με δίφυλλες πίσω πόρτες που ανοίγουν και αναδιπλώνονται εύκολα ή ακόμη και με δεύτερη συρόμενη πόρτα, στην πλευρά του οδηγού, για πιο άνετη και γρήγορη φόρτωση.

VW-ID-Buzz-Cargo-exterior-loading-space-600x400

ID. Buzz Cargo για οργάνωση και τεχνολογία

Το εσωτερικό του ID. Buzz Cargo έχει μελετηθεί και σχεδιαστεί έτσι ώστε να αποτελεί τον τέλειο χώρο αποθήκευσης και ταυτόχρονα να είναι άνετο και ευέλικτο για εσάς και την ομάδα σας, κατά την καθημερινή σας εργασία. Διαθέτει, επίσης, καινοτόμα τεχνολογία και προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να διατηρείτε τακτοποιημένα τα εργαλεία σας και άλλα αντικείμενα στο κουτί φύλαξης ID. Buzz Box Cargo ή να απολαύσετε το σύστημα Infotainment, στο οποίο μπορούν να συνδέονται όλα τα Smartphones μέσω καλωδίου USB-C.

VW-ID-Buzz-Cargo-interior-space-600x400

Μικρός χώρος - μεγάλη χωρητικότητα

Η σύγχρονη πλατφόρμα MEB στο νέο ID. Buzz Cargo, δίνει τη δυνατότητα για φόρτωση μεγάλου όγκου και βάρους φορτίου σε μικρή επιφάνεια. Συγκεκριμένα, διαθέτει όγκο φόρτωσης έως 3,9m2, ωφέλιμο φορτίο 650 kg και μέγιστο μήκος φόρτωσης 2,2 μέτρα. Ταυτόχρονα, ο σχεδιασμός του επενδύει στην ασφάλεια τόσο του οδηγού όσο και του φορτίου. Με αντιολισθητικό δάπεδο και σταθερό διαχωριστικό τοίχωμα μεταξύ καμπίνας οδηγού και χώρου φόρτωσης, μειώνεται ο κίνδυνος ατυχημάτων. Επιπλέον, μπορεί να εξοπλιστεί με ράγες πρόσδεσης και ιμάντες σύσφιξης προκειμένου το φορτίο να παραμένει σταθερό κατά τη μεταφορά του.

VW-ID-Buzz-Cargo-interior-loading-space-600x400

Τεχνολογία & Συνδεσιμότητα

Συστήματα υποβοήθησης & ασφάλειας

Car2X. Αυξημένα επίπεδα ασφάλειας

Η τεχνολογία Car2x επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ των μοντέλων ID. σε εμβέλεια έως 800 μέτρα και μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Τα οχήματα αυτά έχουν έτσι τη δυνατότητα να ανταλλάσσουν χρήσιμες πληροφορίες μέσω ασύρματου σήματος WLAN, όπως για παράδειγμα σχετικά με την κατάσταση της κίνησης στον δρόμο αλλά και πιθανούς κινδύνους που πρόκειται να αντιμετωπίσουν κατά την πορεία τους. Με τον τρόπο αυτό, μπορούν να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις για τους οδηγούς.

Ασφάλεια και άνεση με περισσότερα από 30 συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

Το ID.Buzz Cargo είναι εξοπλισμένο με περισσότερα από 30 συστήματα υποβοήθησης οδηγού και έτσι εσείς οδηγείτε πιο άνετα και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Με το Car2x επικοινωνεί με άλλα οχήματα και εντοπίζει εγκαίρως εμπόδια και κινδύνους στον δρόμο. Επιπλέον συστήματα ασφάλειας είναι η υποβοήθηση έκτακτης πέδησης και η λειτουργία αναγνώρισης πεζών και ποδηλατών αλλά και το Travel Assist με swarm data, που επιτρέπει τη μερικώς αυτοματοποιημένη οδήγηση και μπορεί επιπλέον να διατηρήσει εσάς στη λωρίδα σας, την ταχύτητα που έχετε ορίσει ως μέγιστη καθώς και στην ενδεικνυόμενη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Εκτός από την πορεία σας στον δρόμο, έχει ωστόσο προνοήσει και για την βοήθειά σας κατά τη στάθμευση, με extra συστήματα όπως το Park Assist Plus με λειτουργία μνήμης που μπορεί να εκτελέσει μία αποθηκευμένη διαδικασία στάθμευσης. Έτσι, με το ID. Buzz Cargo, το μόνο που έχετε να σκέφτεστε είναι η δουλειά σας.

VOLKSWAGEN KARENTA

Η KARENTA είναι η πρώτη εξουσιοδοτημένη εταιρεία για τη διάθεση και υποστήριξη των αυτοκινήτων Volkswagen στην Ελλάδα. Εδώ και 50 χρόνια παρέχει τους καλύτερους όρους για την αγορά ενός Volkswagen, ενώ η μοναδική τεχνολογική εξειδίκευσή της στη φροντίδα και τη συντήρηση των αυτοκινήτων, εγγυάται την άριστη λειτουργία τους στη διάρκεια της ζωής τους. Έτσι, μέσα από όλα αυτά τα χρόνια έχει δημιουργήσει αναρίθμητες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους οδηγούς Volkswagen.

Ζητήστε Προσφορά

Ζητήστε προσφορά για το Volkswagen ID. Buzz Cargo σε λιγότερο από 1 λεπτό.

 

Εκδόσεις Volkswagen ID. Buzz Cargo

Δείτε τις πιο δημοφιλείς εκδόσεις του νέου Volkswagen ID. Buzz Cargo στην Karenta

Βρείτε το Volkswagen ID. Buzz Cargo στα καταστήματα Karenta

Δείτε από κοντά, οδηγήστε και κάντε δικό σας το Volkswagen ID. Buzz Cargo σε ένα από τα παρακάτω καταστήματα Karenta.

Karenta Μαρούσι - Έκθεση Volkswagen Μαραθωνομάχων 35 & Νηρηίδων 6Β,Τηλ: 2106801036
Karenta Αργυρούπολη - Έκθεση Volkswagen Λ. Βουλιαγμένης 568,Τηλ: 2109981710
Karenta Πειραιάς - Έκθεση Volkswagen Πειραιώς 76Α,Τηλ: 2104148900
Karenta-Μανδύλας Θεσσαλονίκη - Έκθεση Volkswagen 26ης Οκτωβρίου & Κωλέττη 1,Τηλ: 2310530623
Karenta-Μανδύλας Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά - Έκθεση Volkswagen Εθνικής Αντιστάσεως 120, Φοίνικας - Καλαμαριά,Τηλ: 2314173000
Karenta Ηράκλειο Κρήτης - Έκθεση Volkswagen 5ο χλμ Ηρακλείου - Μοιρών,Τηλ: 2810331050
Karenta Χανιά - Έκθεση Volkswagen Κάτω Δαράτσο Νέας Κυδωνίας,Τηλ: 2821033433