Audi Q3

Τιμή: Από 34.980€ με όφελος 1.000€ ή 214€/μήνα*
Κλείστε Test Drive
Audi-Q3-header-1900x633

Ένα premium SUV με χαρακτηριστικά από μεγαλύτερη κατηγορία!

Το νέο Audi Q3 είναι πιο ολοκληρωμένο από ποτέ! Σταθερό, δυναμικό, με απαράμιλλη ποιότητα, ευρύχωρο, με λειτουργίες και συστήματα από μεγαλύτερες κατηγορίες, προσφέρει μοναδική οδηγική απόλαυση και υψηλά επίπεδα ασφάλειας σε όλες τις on-road και off-road διαδρομές.

Εξαιρετική σταθερότητα στο δρόμο, κορυφαία ποιότητα κατασκευής, εκπληκτικοί χώροι. Αυτό είναι το τρίπτυχο που κάνει το Q3 να υπερέχει. Σε συνδυασμό, φυσικά, με το design του που είναι εμπνευσμένο από το κορυφαίο Q8.

Η πολυετής εξειδίκευση της KARENTA στα αυτοκίνητα AUDI σας δίνει τη δυνατότητα απόκτησης ενός αυτοκινήτου υψηλής ποιότητας όπως το AUDI Q3 ενώ απολαμβάνετε τις υπηρεσίες της σε όλες τις φάσεις της επιλογής και απόκτησης του δικού σας Audi.

Τώρα το Audi Q3 ετοιμοπαράδοτο, με 4% επιτόκιο έως 31/5/2024!

 • Χωρίς χρηματοδότηση:
  από 34.980€, με όφελος 1.000€
  και την καλύτερη πρόταση ανταλλαγής KARENTA
 • Με χρηματοδότηση:
  214€/μήνα*, με 4% επιτόκιο
  4 χρόνια δωρεάν service
  4 χρόνια δωρεάν εγγύηση
  4 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια
  και την καλύτερη πρόταση ανταλλαγής KARENTA
Audi-Q3-prosfora-Audi-Now-600x400
Karenta-Leasing-detective-campaign-benefits-600x400
Karenta Leasing. Leasing για... ψαγμένους!

Audi Q3 από 396€ / μήνα

 • Ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.
 • Δυνατότητα test drive.
 • Τεχνογνωσία Εξουσιοδοτημένων Σημείων Karenta.
 • Προσωπικός Σύμβουλος & προτεραιότητα στο service.

Εσωτερικοί χώροι που υποστηρίζουν τον διπλό ρόλο του!

Το νέο Audi Q3 είναι, πλέον, ένα από τα μεγαλύτερα SUV στην κατηγορία του. Τα πίσω καθίσματα σύρονται εμπρός/πίσω κατά 150 χιλιοστά, ενώ οι διαιρούμενες ράχες τους (40/20/40) έχουν επτά θέσεις κλίσης. Ο χώρος αποσκευών είναι μεταβλητός και κυμαίνεται από 530 έως 675 λίτρα και αυξάνεται στα 1.525 λίτρα με τις πλάτες των καθισμάτων πεσμένες.

Προσαρμόζεται εύκολα στις απαιτήσεις του όγκου του αντικειμένου που θέλετε να μεταφέρετε, ενώ η ηλεκτρομηχανικά υποβοηθούμενη πόρτα του χώρου αποσκευών προσφέρει εύκολη πρόσβαση, σε συνδυασμό με τον προαιρετικό αισθητήρα κίνησης που μπορεί να ανοίξει ή να κλείσει με μία κίνηση του ποδιού. Έξυπνα, λειτουργικά και, κυρίως, χωρίς κόπο...

Η ελευθερία της επιλογής εντός ή εκτός δρόμου!

Το νέο Audi Q3 προσφέρει σταθερότητα και ασφάλεια σε όλες τις on-road διαδρομές, με προηγμένα συστήματα υποβοήθησης. Αλλά και για αυτούς που αναζητούν νέες εμπειρίες μέσα από off-road διαδρομές, το κορυφαίο σύστημα τετρακίνησης quattro προσφέρει υψηλή οδηγική απόλαυση και σιγουριά.

To νέο Audi Q3 προσαρμόζεται ανάλογα με την οδηγική κατάσταση, στην κατάσταση του δρόμου ή στις προσωπικές ανάγκες του οδηγού, μέσω του συστήματος ελέγχου δυναμικής της οδήγησης Audi Drive Select. Προσφέρει έξι διαφορετικά προφίλ οδήγησης, από εξαιρετικά άνετο και ιδιαίτερα αποδοτικό και οικονομικό, έως έντονα sport.

Audi-Q3-parousiasi-offroad-1200x800

Κορυφαία ψηφιακή τεχνολογία για επικοινωνία και διασκέδαση!

Το νέο Audi Q3 είναι, πλέον, ένα από τα μεγαλύτερα SUV στην κατηγορία του. Τα πίσω καθίσματα σύρονται εμπρός/πίσω κατά 150 χιλιοστά, ενώ οι διαιρούμενες ράχες τους (40/20/40) έχουν επτά θέσεις κλίσης. Ο χώρος αποσκευών είναι μεταβλητός και κυμαίνεται από 530 έως 675 λίτρα και αυξάνεται στα 1.525 λίτρα με τις πλάτες των καθισμάτων πεσμένες.

Ο σχεδιασμός χειρισμού και ενδείξεων του premium SUV είναι πλήρως ψηφιακός: διαθέτει ήδη στο βασικό εξοπλισμό ένα ραδιόφωνο MMI και ένα ψηφιακό όργανο πολλαπλών λειτουργιών με διαγώνιο οθόνης 10,25 ίντσες, ο χειρισμός του οποίου γίνεται και από το τιμόνι. Στον προαιρετικό κορυφαίο εξοπλισμό MMI Navigation plus υπάρχει μία πρόσθετη οθόνη αφής 10,1 ιντσών. Οι ενδείξεις εμφανίζονται στο Audi virtual cockpit μεγέθους 10,25 ιντσών. Έτσι, ο οδηγός στο άμεσο οπτικό του πεδίο όλα τα στοιχεία, όπως για παράδειγμα, λειτουργίες MMI, ταχύτητα και αριθμό στροφών κ.λπ.

Η γκάμα υπηρεσιών του Audi connect, το οποίο περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό στο κορυφαίο σύστημα Infotainment, συμπληρώνει με βέλτιστο τρόπο την πλοήγηση. Στις υπηρεσίες ανήκουν μεταξύ άλλων οι πληροφορίες κυκλοφορίας online, η αναζήτηση ειδικών προορισμών (POIs), καθώς και στοιχεία για χώρους πάρκινγκ και πρατήρια καυσίμων, τα οποία εμφανίζονται απευθείας στον χάρτη πλοήγησης.

Για μία μοναδική ηχητική εμπειρία φροντίζει το προαιρετικό ηχοσύστημα Bang & Olufsen Premium Sound System.

Audi-Q3-parousiasi-syndesimotita-cockpit-1200x800
Audi-Q3-gallery-1200x800-3

Συστήματα υποβοήθησης για τις απροσδόκητες καταστάσεις!

Το Audi Q3 προβλέπει ότι δεν μπορεί να δει ο οδηγός του με τα πλέον σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης. Εργοστασιακά, είναι εξοπλισμένο με το σύστημα ασφαλείας Audi Pre Sense Front. Αναγνωρίζει κρίσιμες καταστάσεις με πεζούς, ποδηλάτες και άλλα οχήματα, μέσω ραντάρ, και προειδοποιεί τον οδηγό οπτικά, ηχητικά, καθώς και απτικά (με δόνηση). Αν απαιτείται, δρομολογεί ένα δυνατό φρενάρισμα. Επίσης στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται το σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας.

Το Audi Q3 προσφέρει και διευκόλυνση κατά την εκτέλεση ελιγμών, μεταξύ άλλων, με το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης, το οποίο οδηγεί το SUV αυτόνομα σε κενές θέσεις στάθμευσης και έξω από αυτές. Ο οδηγός, απλά πατάει μόνο γκάζι ή φρενάρει και αλλάζει σχέση ταχύτητας. Πρόσθετες χρήσιμες λειτουργίες είναι οι τέσσερις κάμερες περιβάλλοντος χώρου, ο αισθητήρας φωτός/βροχής και ο ρυθμιζόμενος περιοριστής ταχύτητας κίνησης.

Audi-Q3-parousiasi-systimata-asfaleias-1200x800

AUDI KARENTA

Η πολυετής εξειδίκευση της KARENTA στα αυτοκίνητα Audi, σας δίνει τη δυνατότητα απόκτησης ενός αυτοκινήτου υψηλής ποιότητας όπως το Audi Q3, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε τις προνομιακές υπηρεσίες της σε όλες τις φάσεις της επιλογής και απόκτησης του δικού σας Audi.

ΕΠΟΜΕΝΟ: Δείτε τις εκδόσεις του Audi Q3

Χρηματοδοτικά Προγράμματα για το Audi Q3

Αποκτήστε τώρα το Audi Q3 , σε ειδική τιμή και με χρηματοδότηση. Ανακαλύψτε τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα Audi Now στην Karenta.

 

Κλείστε Ραντεβού για test drive ή Ζητήστε Προσφορά

Κλείστε τώρα δωρεάν ραντεβού για test drive με το Audi Q3 και νιώστε και εσείς την υπέρτατη οδηγική εμπειρία του. Εναλλακτικά, αν θέλετε, μπορείτε να ζητήσετε προσφορά σε λιγότερο από 1 λεπτό.

ΝΟΜΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

*Αφορά στο Q3 Comfort 35 TFSI 6 ταχύτητες 1.5 150PS 35.980€, προκ/λή 30%, επιτ. 4,0% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75 – ΣΕΠΠΕ 5,03%) για 48 μήνες, δόση 214,33€/μήνα πλην τελευταίας 20.655€ (περιλ. άτοκα έξοδα διαχ/σης, υπέρ τρίτων και προσ/σία δανείου Α). Με 4 χρόνια εγγύηση, service, και 12 μήνες ασφάλιση.

Εκδόσεις Αudi Q3

Δείτε τις πιο δημοφιλείς εκδόσεις του Αudi Q3 στην Karenta

Audi-Q3-ekdoseis-TFSI-MHEV-35-150hp-S-Tronic-Advanced-350x350
Μοντέλο Q3 Comfort 35 TFSI (150hp) 6 ταχύτητες
ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 35.980€ 

 

Βρείτε το Audi Q3 στα καταστήματα Karenta

Δείτε από κοντά, οδηγήστε και κάντε δικό σας το Audi Q3 σε ένα από τα παρακάτω καταστήματα Karenta.

Karenta Μαρούσι - Έκθεση Audi Α. Παπανδρέου 21 & Ερατούς,Τηλ: 2106104980
Karenta Αργυρούπολη - Έκθεση Audi Λ. Βουλιαγμένης 566,Τηλ: 2109981720
Karenta-Μανδύλας Θεσσαλονίκη, Θέρμη - Έκθεση Audi Λ. Γεωργικής Σχολής 105, Θέρμη,Τηλ: 2314173900
Karenta Ηράκλειο Κρήτης - Έκθεση Audi 5ο χλμ Ηρακλείου - Μοιρών,Τηλ: 2810240640
Karenta-prosfores-autokinita-Audi-xrimatodotisi-header-1900x633-b

Audi προσφορές αυτοκινήτων με χρηματοδότηση

Ανακαλύψτε τις τρέχουσες προσφορές των αυτοκινήτων Audi για αγορά με το πρόγραμμα χρηματοδότησης Audi Now.

Μάθετε περισσότερα

Karenta-antallagi-aposyrsi-campaign-header-1600x267-v2

Ανταλλαγή ή Απόσυρση Αυτοκινήτου στην Karenta!

Αποσύρετε ή Ανταλλάξτε το παλιό σας αυτοκίνητο με ένα νέο Volkswagen, Audi ή Škoda ή ένα σχεδόν καινούργιο με συνολικό όφελος έως 2.500€! Μόνο έως 30/06 στην Karenta!

Μάθετε περισσότερα